News

Teodor Meleșcanu, critici dure la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu: „E orbit de ură”

Autor: Bogdan Solomon | 14.09.2019 | 16:37
Teodor Meleșcanu, critici dure la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu: „E orbit de ură”
Teodor Meleșcanu, mesaj dur pentru Călin Popescu Tăriceanu. Sursa foto: stirileprotv.ro

Teodor Meleșcanu, proaspăt instalat în funcția de președinte al Senatului reacționează dur la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după anunțul excluderii sale din partid. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, fostul ministru de Externe în Guvernul Dăncilă îl acuză pe Tăriceanu că se lasă dominat de „ură” și trădează formațiunea politică pe care o conduce.

Meleșcanu îl acuză pe Tăriceanu că vinde ALDE pentru a se salva

Întreb din nou: cu ce am greşit? Am urmat paşii domnului Tăriceanu, care a fost ales de două ori preşedinte al Senatului propus şi susţinut de PSD-cel bun! PSD care a citit sondajele şi nu l-a propus candidat unic fără şanse, nu e bun pentru domnul Tăriceanu. Ca să se salveze, vinde ALDE, mai exact îl dă contra salvării lui personale.

„Un regat pentru un cal” s-a transformat în „un partid pentru un postuţ”. Partid, unde sunt foarte mulţi colegi de mare valoare, care au muncit la crearea şi creşterea lui. Oameni de valoare care astăzi, nu înţeleg cum domnul Tăriceanu poate să distrugă totul. Disperarea este atât de mare şi demnă de milă încât domnul Tăriceanu recurge la ilegalităţi. Cât despre democraţie şi transparentă nici nu poate fi vorba. Caline, le-ai dus în derizoriu”, scrie Teodor Meleșcanu pe contul personal de Facebook.

Teodor Meleșcanu a fost ales șef al Senatului. Sursa foto: digi24.ro
Teodor Meleșcanu a fost ales șef al Senatului. Sursa foto: digi24.ro

Excluderea din ALDE va fi atacată în Justiție

Totodată, președintele Senatului precizează că va ataca în instanță decizia excluderii sale din ALDE, alături de  Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, cei care au acceptat să fie numiți ca miniștri în noul Guvern Dăncilă. Propunerile au fost, însă, respinse ulterior de președintele Klaus Iohannis.

Tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine, orbit de ură şi de doctrina de răzbunare. Eu nu îl cunosc pe acest om, ca atare nu voi mai acorda atenţie măruntelor lupte pe persoană fizică ale unui expirat politic şi ale măruntei lui clici. Voi lăsa justiţia să hotărască dacă excluderea celor care s-au opus mini-dictatorului este legală sau nu!, a mai scris Teodor Meleşcanu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!