Fotbal intern

Teodora Meluță, fotbalista anului în România, îi răspunde lui Becali: „Dacă gândim ca el, nici asta nu trebuie să se întâmple”

22.12.2018 | 11:39
Teodora Meluta fotbalista anului in Romania ii raspunde lui Becali Daca gandim ca el nici asta nu trebuie sa se intample
Teodora Meluță, fotbalist anului în România, îi răspunde lui Becali

Teodora Meluță, desemnată fotbalista anului 2018 în România la Gala Fotbalului Românesc, a răspuns declarațiilor lui Becali, care a spus că femeile nu ar trebui să joace fotbal la nivel profesionist

Meluță crede că pe acest principiu nici bărbații nu ar trebui să urmeze cariere în dans. Declarațiile lui Becali au ajuns până în SUA, acolo unde CNN a realizat un amplu material pornind de la această reacție. Americanii au vorbit inclusiv cu UEFA, care l-a criticat pe Becali pentru poziția sa cu privire la acest subiect.

Teodora Meluță, fotbalista anului în România, îi răspunde lui Becali

„Dacă ar fi să gândim așa cum a zis domnul Becali, înseamnă că nici băieții nu ar avea ce să caute la dansuri. Nu poți să trăiești din fotbalul feminin în România. Doar perechea de ghete costă cât salariul pe o lună. Eu îmi doresc un transfer în străinătate, la o echipă cât mai bună, acesta este obiectivul meu” – a spus Teodora Meluță la TV Digi Sport.

Teodora Meluță are performanțe remarcabile în fotbalul feminin
Teodora Meluță are performanțe remarcabile în fotbalul feminin

Ce a declarat Gigi Becali

„Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeia fotbal? Femeia nu e făcută să joace fotbal!” – spunea Gigi Becali în urmă cu trei zile la Pro X.

Teodora Meluță are 19 ani și evoluează pentru Olimpia Cluj, cea mai bună echipă de fotbal feminin din România.