Fotbal intern

Teodora Meluță, dezvăluiri despre implicarea pariurilor în fotbal: „Am văzut fete cu bilete”

23.03.2020 | 12:52
Teodora Meluta dezvaluiri despre implicarea pariurilor in fotbal Am vazut fete cu bilete
Teodora Meluță. FOTO: FRF
ADVERTISEMENT

Teodora Meluță, una dintre cele mai importante jucătoare de fotbal din România, a dezvăluit că a surprins mai multe sportive cu bilete la pariuri. Totuși, sportiva a declarat că mizele erau pe fotbal masculin și a recunoscut că probabilitatea să existe meciuri aranjate este mare.

Teodora Meluță, dezvăluiri despre implicarea pariurilor

Fotbalul feminin a cunoscut o ascensiune importantă în ultimii ani, care a adus, însă, și implicarea pariurilor.

ADVERTISEMENT

Unul dintre meciurile suspectate de aranjamente a implicat o echipă româneasc, U Olimpia Cluj, care a pierdut surprinzător cu KFF Mitrovica, din Kosovo, în Liga Campionilor.

Teodora Meluță, jucătoare la formația clujeană, neagă că meciul ar fi fost aranjat, dar recunoaște că există șanse mari ca unele rezultate să fie influențate de pariuri.

ADVERTISEMENT

Probabil există meciuri aranjate, nu știu. La noi nu s-a aranjat niciunul până acum. Multă lume a spus după ce am pierdut cu cele din Kosovo, pentru că aveau o cotă foarte mare, că noi am aranjat meciul.

Cine nu e în interior nu știe, noi facem totul serios, nu am făcut așa ceva”, a declarat Teodora Meluță, potrivit Gsp.

ADVERTISEMENT

„Cred că pariază”

Teodora Meluță, una dintre cele mai importante jucătoare de fotbal din România, recunoaște că a surprins, în repetate rânduri, fete având în posesie bilete de pariuri, însă mizele ar fi fost plasate pe meciuri de fotbal masculin.

Cred că da, se pariază. Am văzut fete cu bilete la pariuri în mână. Normal că am văzut, fete mici, copile. Nu merg ele să își pună un bilet, roagă un prieten. Dar pe meciurile de băieți, meciurile noastre nici nu știu dacă sunt la pariuri.

ADVERTISEMENT

De la noi nu știu pe nimeni, eu habar nu am cu e cu pariurile. Până să ajung la Cluj nu știam ce înseamnă 1X, nu știam nimic.

Nici frații mei nu sunt cu pariurile, nu sunt de acord părinții cu lucrurile astea”, recunoaște Teodora Meluță.

ADVERTISEMENT