Life

Teodora și Alex de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Evenimentul a fost unul discret

Teodora și Alex de la Insula Iubirii au bifat pasul cel mare. Foștii concurenți de la Antena 1 au făcut nunta și botezul copilului.
28.12.2022 | 08:10
Teodora si Alex de la Insula Iubirii sau casatorit Evenimentul a fost unul discret
Teodora și Alex de la Insula Iubirii au bifat pasul cel mare. Foștii concurenți au făcut nunta. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Doi dintre participanții reality show-ului moderat de Radu Vâlcan s-au căsătorit. Evenimentul a fost unul discret și s-a petrecut departe de lumina reflectoarelor, imaginile de la ceremonia religioasă fiind puține la număr.

Teodora și Alex de la Insula Iubirii au bifat pasul cel mare. Foștii concurenți au făcut nunta

Teodora și Alex de la Insula Iubirii au ales să-și unească destinele la câteva luni după ce au devenit părinții unei fetițe. Cei doi îndrăgostiți au dorit să sărbătorească nunta și botezul bebelușului în aceeași zi.

ADVERTISEMENT

Evenimentul s-a desfășurat marți, 27 decembrie 2022, tânăra postând câteva poze pe social media. Din acestea se poate observa că radiază de fericire, în ciuda faptului că foarte mulți oameni nu-i mai vedeau împreună.

Pentru ziua cea mare fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a ales o rochie de un alb imaculat de tip prințesă, cu broderie cu flori și cu mâneci lungi. Coafura a fost, de asemenea, una simplă, dar în același timp elegantă.

ADVERTISEMENT

În plus, Teodora de la Insula Iubirii nu a exagerat nici în privința machiajului care a fost unul discret. Pe de altă parte, accesoriile au ieșit în evidență, în timp ce partenerul de viață, Alex, a îmbrăcat un costum clasic.

Teodora Marcu de la Insula Iubirii s-a măritat
Teodora Marcu de la Insula Iubirii s-a măritat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Teodora și Alex de la Insula Iubirii au făcut pasul cel mare

„Casă de piatră și fericire maximă” sau „Să vă iubiți mereu și nimic să nu vă despartă! Micuța voastră să aibă o viață frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, au fost și persoane ”răutăcioase” care nu au crezut că cei doi au făcut pasul cel mare din dragoste. În continuare, sunt oameni care cred că relația Teodorei cu Alex de la Insula Iubirii nu va rezista.

„Se vede fericirea pe chipul tău”, este unul dintre mesajele ironice primite de tânăra de 19 ani pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ajuns să se despartă după reality show-ul de la Antena 1, deși erau căsătoriți civil de aproximativ un an, însă au ajuns la un consens după încheierea filmărilor și au mai dat o șansă poveștii de dragoste.

ADVERTISEMENT