Fotbal intern

Teodora Stoica, prezentă la amicalul FCSB – FC Basel, la două luni după ce s-a aflat că are probleme de sănătate. FOTO EXCLUSIV

16.01.2020 | 13:00
Teodora Stoica prezenta la amicalul FCSB  FC Basel la doua luni dupa ce sa aflat ca are probleme de sanatate FOTO EXCLUSIV
Teodora Stoica, prezentă la amicalul FCSB - FC Basel
ADVERTISEMENT

FCSB a înfruntat joi, 16 ianuarie, pe FC Basel, în primul meci de pregătire din stagiul pe care îl întreprinde în Spania. La amicalul vicecampioanei României a fost prezentă și Teodora Stoica, fiica directorului sportiv Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1.60 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Teodora Stoica, prezentă la amicalul FCSB – FC Basel

În primul amical din Spania, elevii lui Bogdan Vintilă au înfruntat ocupanta locului 2 din Elveţia, FC Basel. Partida a fost programată în incinta Marbella Football Center.

Pe margine, alături de staff-ul celor de la FCSB, în frunte cu directorul sportiv Mihai Stoica, a fost prezentă și fiica acestuia, Teodora. VEZI GALERIE FOTO.

ADVERTISEMENT

Despre Teodora Stoica s-a spus că s-a confruntat cu probleme de sănătate. Și în prezent, aceasta trece prin momente mai delicate din punct de vedere medical.

Florin Tănase dezvăluia în noiembrie 2019 situația grea a Teodorei

În noiembrie 2019, după ce FCSB s-a impus cu 2-0 la Botoșani, în meciul din etapa a 16-a a Ligii 1, Florin Tănase a declarat că îl așteaptă pe Mihai Stoica înapoi la echipă, după ce starea de sănătate a fiicei sale, Teodora, se va îmbunătăți.

În acea perioadă, Meme era încă în expectativă și aștepta o revenire la echipa vicecampioană.

Tănase declara că ar vrea ca Meme să se întoarcă la echipă, iar victoria obținută în nordul Moldovei îi este dedicată fiicei lui Mihai Stoica, Teodora, care trece printr-o perioadă delicată.

“Am luat trei puncte foarte importante, dar am avut un meci dificil, mai ales după acea eliminare. Ca o echipă mare, am marcat și golul doi, chiar dacă am fost cu un om în minus. 

Îi dedic victoria Teodorei, fiica lui Mihai Stoica, are o problemă de sănătate și suntem alături de ea. Îl așteptăm pe Meme să vină înapoi. Mulți au crezut că el a lăsat echipa pentru că a fost un moment prost, dar el este mai discret și nu a vrut să spună ce probleme are în familie.  a spus Florin Tănase.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN