Fotbal intern

Teoria pentru care FCSB a ales să joace cu rezervele contra lui Dinamo: „Nu știu ce bani se iau în Conference League”

10.02.2021 | 19:52
Teoria pentru care FCSB a ales sa joace cu rezervele contra lui Dinamo Nu stiu ce bani se iau in Conference League
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB și a comentat alegerea „roș-albaștrilor” de a folosi rezervele înaintea unui meci cu mare încărcătură, așa cum a anticipat FANATIK.

„Mister” nu crede că FCSB abandonează lupta pentru câștigarea Cupei României, dar crede că formația lui Toni Petrea e mult mai interesată de situația din campionat, acolo unde se luptă la titlu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ilie Dumitrescu este sigur că FCSB nu își dorește să evolueze în Conference League, ci să lupte pentru intrarea în grupele Champions League sau Europa League, unde și sumele de bani primite ar fi mai mari.

Ilie Dumitrescu explică de ce FCSB joacă derby-ul cu Dinamo cu rezervele

Ilie Dumitrescu este sigur că Toni Petrea s-a gândit să folosească mai multe rezerve în FCSB-Dinamo și din prisma luptei la titlu în care echipa sa este angrenată:

ADVERTISEMENT

„E cu totul altă echipă FCSB. Cred că au gândit să mai odihnească niște jucători. Merge pe formula asta, obiectivul e să nu joace în Conference League și să ia locul 1 în campionat.

Au câștigat în sezonul trecut, nu au renunțat la obiectiv, dar dau mai multă importanță campionatului. Nu am sumele de bani care se câștigă în Conference League, dar cred că nu sunt chiar mari”.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a displăcut Dinamo nici cu FCSB, nici cu Craiova!”

Ilie Dumitrescu a remarcat și echipa lui Dinamo, despre care spune că arată foarte bine: „ „Dinamo arată foarte bine în echipa asta, e super echilibrat. Sorescu e remarcatul meu aproape la toate meciurile. Revine Anton, care dă un echilibru echipei, care e foarte inteligent”.

„Ai Fabbrini și Nepomuceno, doi jucători care pot să scoată adversarii din joc și să-i pună în valoare pe atacanți. Mie nu mi-a displăcut Dinamo nici în meciul cu FCSB și nici în meciul cu Craiova”, a mai spus „Mister” la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Și Ionel Dănciulescu este încrezător de echipa „câinilor” înainte de derby-ul Dinamo-FCSB: „Cum mă așteptam, Dinamo aliniază cea mai bună echipă pentru meciul din cupă cu rivalii de la FCSB.

Mă bucur că între buturile echipei este Eșanu, un tânăr de mare perspectivă, are reale calități. Sunt convins că dacă va primi șanse va ajunge un portar bun”.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt– FCSB: 1,47 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT