News

Teorie șocantă a unui avocat! Olandezul care a omorât fata din Dâmbovița nu s-ar fi sinucis

24.09.2019 | 21:28
Teorie socanta a unui avocat Olandezul care a omorat fata din Dambovita nu sar fi sinucis

Avocatul Gheorghe Piperea crede că pedofilul olandez care a șocat România, dar și Olanda, nu s-a sinucis“Pedofilul ucigas olandez s-a sinucis la timp, în mod convenabil pentru toata lumea. Dacă nu a fost “sinucis” şi dacă există iad, sper să i se ofere găzduire stabilă acolo, pe următorii 3 mii de ani.

Olandezul care a omorât fata din Dâmbovița nu s-ar fi sinucis

Şi mai sper că minunatele organe de anchetă penală nu vor spune și de ăsta că era un lup singuratic care zburda în căutare de victime inocente și să închidă ancheta pentru trafic de persoane si alte nenorociri care se întâmplă în acel sat și cam peste tot în România”, a scris celebrul avocat, pe pagina sa de Facebook.

Luni după-amiază, polițiștii olandezi au transmis că Visscher Joop s-ar fi sinucis chiar sub ochii lor, care îl filau, în aşteptarea unui mandat din România. Marți au fost percheziţii la apartamentul pe care suspectul l-a ocupat în Bucureşti, în cele patru zile în care a fost în ţară. Au fost de asemenea descinderi în Olanda, unde anchetatorii verifică locuinţa bărbatului.

Olandezul care a omorât fata din Dâmbovița nu s-ar fi sinucis
Avocatul Gheorghe Piperea crede ca olandezul care a omorât fata din Dâmbovița nu s-ar fi sinucis. Sursa foto: stirilekanald,ro

Pedofilul olandez i-a ajutat fără să vrea pe polițiști

Recent s-a aflat că cetățeanul olandez i-a ajutat fără să vrea pe polițiști. Acesta le-a oferit date pe care oamenii legii le-au folosit pentru a găsi trupul neînsuflețit al fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Acesta le-a transmis pe WhatsApp harta google pe care a umblat el cât timp a fost în România. Se pare că acesta nu știa că vorbește la telefon cu un polițist.

După harta transmisă de olandezul care se afla în acel moment pe aeroport în Amsterdam, polițiștii se pare că au găsit trupul neînsuflețit al Mihaelei Adriana Feraru. Fata a fost sugrumată de călăul său la doar 20 de minute după ce a răpit-o, apoi a supus trupul neînsuflețit la perversiuni sexuale greu de imaginat.