Life

Ce terapie a făcut Andreea Tonciu înainte să plece la Survivor România: „Am întotdeauna grijă de mine”

Andreea Tonciu a început serios pregătirile pentru Survivor România. Concurenta a ajuns la o clinică să se pună pe picioare înainte de plecarea în Republica Dominicană.
04.01.2022 | 11:21
Ce terapie a facut Andreea Tonciu inainte sa plece la Survivor Romania Am intotdeauna grija de mine
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu este una dintre concurentele de la Survivor România 2022, iar pentru show-ul care va fi difuzat începând cu luna aceasta la PRO TV, fosta asistentă de televiziune a început să se pregătească serios.

Pe lângă exercițiile de la sală, căci în Dominicană va avea nevoie de o condiție fizică bună pentru a face față probelor, aceasta a urmat și o terapie prin care să se vitaminizeze.

ADVERTISEMENT

Andreea îi ține la curent pe fanii ei în legătură cu tot ce face înainte de competiție. Ultima oprire a fost la o clinică pentru a-și lua necesarul de vitamine și minerale înainte de aventura vieții sale.

Andreea Tonciu, gata de Survivor România: „Am venit la clinică pentru o terapie de mega-boost”

„Mai este foarte puțin până voi pleca în Dominicană. Am întotdeauna grijă de mine. Am venit la clinică pentru o terapie de mega-boost.

ADVERTISEMENT

În ce constă această terapie? Într-o perfuzie cu toate mineralele și cu toate vitaminele. Pentru că am mare, mare nevoie”, a spus Andreea Tonciu pe Instastory.

Confirmarea vedetei pentru Survivor România a luat pe toată lumea prin surprindere. Asta deoarece mulți nu ar fi crezut că ar accepta o asemenea provocare, în primul rând din cauza fiicei sale, Rebeca.

ADVERTISEMENT

Andreea a mai participat la un show în care a fost nevoită să petreacă ore bune fără fata ei. Tonciu a fost concurentă la Bravo, ai stil Celebrities sezonul 1, unde spunea des în emisiuni că îi este greu să facă față concursului din cauza dorului de fata ei.

Andreea Tonciu, boost de minerale și vitamine înainte de Survivor România. Foto: Instagram

E susținută de Sebi Chitoșcă. Cu cine va concura

Survivor va fi o provocare și mai mare pentru Andreea, având în vedere că de data aceasta se presupune că va sta luni bune fără cei dragi. Vedeta se va afla la mii de kilometri depărtare de casă.

ADVERTISEMENT

Tonciu are deja un susținător important în competiția de la PRO TV. Unul din cei mai populari faimoși din ediția anterioară, Sebi Chitoșcă, a declarat public că pe ea o va susține în noul sezon.

Andreea Tonciu îi va avea ca rivali pe cei din echipa Războinicilor. Din echipa albaștrilor fac parte, printre alții, Elena Matei și Blaze. În echipa în care va concura ea, cea a faimoșilor, mai sunt înscriși și CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Otilia Bilionera, Radu Itu și Cătălin Zmărăndescu.

 

ADVERTISEMENT