Carousel hot news

Ţerbea va fi înmormîntat mîine

 ...
31.07.2013 | 16:33
Ţerbea va fi înmormîntat mîine
Sorin Terbea, apropiat al clubului FCM Targu Mures. - Duminica, 25 septembrie 2011, Sorin Terbea a fost retinut de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie, pentru dare de mita in forma continuata, intr-un dosar in care este implicat si Vasile Avram, presedintele CCA. 05.06.2010

 

Sorin Ţerbea, omul de afaceri târgumureşean care a decedat luni, 29 iulie, în urma prăbuşirii unui elicopter în localitatea Tăureni (Mureş), va fi înmormântat joi, 1 august 2013, la ora 13,00 la Cimitirul Sângeorgiu de Mureş.

În după-amiaza acestei zile, la ora 18.00 corpul neînsufleţit al lui Sorin Ţerbea va fi depus în holul Hotelului President din Tîrgu-Mureş, care îi aparîinea, iar toţi cei care doresc să-şi ia rămas bun sînt aşteptaţi şi la priveghi şi la slujba religioasă. Ţerbea era membru în Comitetul Executiv al FRF, reprezentantul cluburilor de futsal din România. El a devenit celebru după implicarea în scandalul “Mită în elicopter” alături de fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram. Amîndoi au stat circa două luni în stare de arest, fiind cercetaţi, ulterior, în stare de libertate. La ultima instanţă, Curtea de Apel, cei doi au primit verdictul de nevinovaţi, dar procurorii au făcut recurs la ultima instanţă, ICCJ. Alături de Ţerbea, au mai decedat patru persoane, printre care şi pilotul elicopterului, implicat şi el în procesul de corupţie. Elicopterul care s-a prăbuşit tocmai fusese achiziţionat de către omul de afaceri, cel vechi, din dosar, fiind vîndut. La funeraliile de mîine sunt aşteptaţi mulţi oameni din lumea fotbalului, printre care şi Vasile Avram.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri