Fotbal intern

Teren de Evul Mediu la partida Cernavodă – Rapid FOTO Gazdele au curățat zăpada cu tractorul

30.11.2018 | 14:26
Teren de Evul Mediu la partida Cernavoda  Rapid FOTO Gazdele au curatat zapada cu tractorul
Rapid joacă în runda a 14-a a Ligii a treia la Cernavodă

Teren de Evul Mediu la partida Cernavodă – Rapid din liga a treia. Ultimul meci al anului pentru giuleșteni se dispută pe o arenă pe care jucătorii lui Daniel Pancu o vor ține minte toată viața. Astfel, gazdele au curățat terenul de zăpadă cu ajutorul unui tractor, însă, între timp a venit înghețul și totul s-a transformat în adevărate tranșee pe care fotbaliștii celor două echipe trebuie să le depășească.

Zăpada a fost împrăștiată pe margine, dar urmele de tractor  au rămas pe teren și au înghețat în condițiile în care temperaturile au scăzut cu câteva grade bune sub zero peste noapte. Giuleștenii au rămas mască atunci când au ajuns la stadion și au văzut suprafața pe care trebuie să joace runda cu numărul 14. Rapid e pe primul loc în serie fiind singura echipă care nu a pierdut până în acest moment niciun joc.

Teren de Evul Mediu la partida Cernavodă - Rapid. Teren Cernavodă
Gazdele de la Cernavodă au curățat terenul cu ajutorul unui tractor

Teren de Evul Mediu la partida Cernavodă – Rapid

Giuleștenii au adunat 35 de puncte în urma a 11 partide câștigate și a două rezultate de egalitate. Echipa lui Daniel Pancu este urmată în clasament de CS Afumați care are cu trei puncte mai puțin. Pe locul 3 este Unirea Slobozia, acestea fiind de altfel și formațiile care par să aibă forță să lupte pentru promovarea în eșalonul secund. Rapid a jucat runda precedentă cu Înainte Modelu. A învins cu 1-0, dar mai important decât scorul a fost faptul că suporterii și-au luat la revedere de la arena Valentin Stănescu. Partida a reprezentat ultima întâlnire a fanilor cu stadionul care va fi demolat în vederea Campionatului European din 2020.

Pe lângă Arena Națională, alte trei stadioane intră în planurile celor de la UEFA. Ghencea, Giuleștiul și Arcul de Triumf vor fi demolate și refăcute, în timp ce situația de la Dinamo pare a fi, cel puțin pentru moment, blocată. În Ștefan cel Mare, arena urma să fie construită pe locul fostului velodrom.

  • 1 este locul pe care îl ocupă Rapid în clasamentul Ligii a treia
Tags: