Carousel hot news

Gâlcă e nemulţumit de lot! Cere URGENT transferuri!

Costel Gîlcă a vorbit la sport.ro la finalul jocului, motivînd jocul mai slab din prima repriză prin prisma terenului artificial: "Am greşit multe pase la început, pentru că ne-am obişnuit mai...
17.07.2014 | 17:42
Gâlcă e nemulţumit de lot! Cere URGENT transferuri!
ADVERTISEMENT

Costel Gîlcă a vorbit la sport.ro la finalul jocului, motivînd jocul mai slab din prima repriză prin prisma terenului artificial: “Am greşit multe pase la început, pentru că ne-am obişnuit mai greu cu suprafaţa de joc, dar în repriza a doua ne-am creat multe ocazii de gol şi puteam marca mai mult decît un singur gol. Norvegienii nu ne-au surprins, i-am analizat bine. A existat şi un trac emoţional în rîndul jucătorilor, de început de competiţie oficială. Am fi putut marca mai multe goluri, nu doar unul singur. Am făcut un prim pas important pentru noi şi vrem să cîştigăm convingător în retur. Accederea în grupele Ligii este foarte importantă din punct de vedere financiar, să putem să mai facem transferuri, să aducem jucători valoroşi. Iancu are tot viitorul în faţă, dar trebuie să joace bine meci de meci. De la Stromsgodset mi-au plăcut mijlocaşii, însă nu se ridică la valoarea jucătorilor mei.”

Steaua a învins cu 1-0 pe Stromsgodset, prin golul marcat de Iancu în minutul 49. Returul este programat pe 23 iulie, pe Arena Naţională, de la ora 20:30.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri