Carousel hot news

TERIBIL! Arbitru maghiar, bătut în România

Scene de groază pe patinoarul din Miercurea Ciuc! Un arbitru maghiar a plecat plin de sînge după meciul HSC Miercurea Ciuc – Corona Braşov 2-3....
06.04.2014 | 13:55
TERIBIL! Arbitru maghiar, bătut în România

Scene de groază pe patinoarul din Miercurea Ciuc! Un arbitru maghiar a plecat plin de sînge după meciul HSC Miercurea Ciuc – Corona Braşov 2-3.

Oficialul a fost lovit cu crosa de unul dintre spectatorii nemulţumiţi că echipa lor favorită a pierdut disputa cu braşovenii. ”Le-am spus arbitrilor să stea în cabina lor pînă urma să intervină Jandarmeria să îi preia. Însă nu m-au ascultat şi au ieşit în sală, după meci, ca să asiste la un antrenament, iar apoi au început scandalul.”, a comentat, pentru prosport.ro, Dumitru Trandafir, şeful Comisiei de Arbitri.

”Fanii de la Ciuc sunt bătăuşi!”

Oficialii echipei braşovene spun că vor face plîngere penală împotriva huliganilor de la Ciuc. Braşovenii acuză că la meciuri întotdeauna se lasă cu pagube materiale şi fizice. ”Până acum nu am făcut nimic pentru că nu am vrut să iscăm un scandal interetnic!”, şi-a motivat intenţia preşedintele Coronei, Emilian Cernica. La hochei, cele două echipe se află la egalitate, după 4 meciuri, 2-2, în finala campionatului naţional. Federaţia ar putea interzice ca următorul meci să se mai joace la Ciuc.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri