ADVERTISEMENT
News

Teribilism…lângă volan. Un șofer s-a urcat pe plafonul mașinii, în mers. Tânărul nu are permis de conducere. Video

Teribilism...lângă volan. Un tânăr a fost surprins pe plafonul mașinii, în timp ce autoturismul mergea singur. Acesta nu are permis de conducere.
Autor: Cerasela Stafie | 04.06.2021 | 09:51
Teribilism...lângă volan. Un șofer s-a urcat pe plafonul mașinii, în mers. Tânărul nu are permis de conducere. Video
Teribilism...lângă volan. Un șofer s-a urcat pe plafonul mașinii, în mers. Tânărul nu are permis de conducere. Video Colaj: Fanatik

Incidentul s-a petrecut în luna martie, în localitatea ilfoveană Ciolpani. O cameră de supravechere a surprins imaginile, iar acestea au ajuns pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În clipul video se poate observa că tânărul s-a cățărat pe plafonul mașinii, în timpul mersului. Ulterior a coborât și a mers câțiva metri pe lângă autoturism.

Teribilism…lângă volan. Un șofer s-a urcat pe plafonul mașinii, în mers. Tânărul nu are permis de conducere. Video

Oamenii legii s-au autosesizat în acest caz, după apariția imaginilor în spațiul public. Potrivit acestora, tânărul din imagini nu are permis de conducere.

ADVERTISEMENT

Mașina aparține unui adolescent de 18 ani. Ambii sunt cercetați pentru faptele lor.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a precizat că faptele s-au petrecut în localitatea Ciolpani:  „un bărbat, în vârstă de 18 ani, după ce a condus un autovehicul pe strada Mănăstirea Vlad Țepeș, din satul Siliștea Snagovului, a încredințat vehiculul respectiv, pentru a fi condus pe drumurile publice, unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, despre care ar fi cunoscut faptul că nu poseda permis de conducere”.

„În acest sens, polițiștii Stațiunii Snagov au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere și repsectiv conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere,” a transmis IPJ Ilfov, potrivit Digi 24.

Teribilism pe șoselele din România

Recent, în spațiul public au apărut imagini cu un tată care și-a pus fetița de nouă ani la volan. Părintele înconștient își îndeamnă copilul să mărească viteza.

ADVERTISEMENT

Automobilul se afla pe un drum public, într-o localitate din județul Dolj. Se pare că bărbatul trebuia să fie în carantină la momentul respectiv.

Tot el a fost cel care a urcat imaginile pe rețelele de socializare. În plus, pe bancheta din spate se afla un alt copil, care se amuza de situația respectivă.

ADVERTISEMENT

Nu sunt incidente izolate. Un bărbat a fost filmat în timp ce conducea pe  Autostrada București Pitești cu un bebeluș în brațe.

La fel, pe bancheta din spate se afla un alt minor. Acesta nu avea un scaun special și nici nu-și pusese centura de siguranță.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!