Fotbal international

Terifiant! Mesajul soției lui Jose Antonio Reyes, cu 5 zile înaintea tragediei. “Nu am cerut nimic și mi-ai dat totul”

01.06.2019 | 15:41
Mesajul soției lui Jose Antonio Reyes, cu 5 zile înaintea tragediei. Cuplul se căsătorise în iunie 2017

Moartea fostului fotbalist de la FC Sevilla a șocat Spania. Nenorocirea vine la scurt timp după ce jucătorul și nevasta lui au împlinit 8 ani de relație! Mesajul soției lui Jose Antonio Reyes, cu 5 zile înaintea tragediei. Erau atât de fericiți împreună și nimic nu prevestea dezastrul.

Mesajul soției lui Jose Antonio Reyes, cu 5 zile înaintea tragedie: “8 ani de amor fericiți! Numărăm în continuare”

Jose Antonio Reyes a murit după ce mașina pe care o conducea a ieșit de pe autostradă și a luat foc. Tragedia a îndoliat fotbalul mondial, iar reacțiile foștilor colegi ai acestuia au început să curgă. Cea mai devastată de această veste este cu siguranță soția lui Reyes, Noelia Lopez. Nenorocirea este cu atât mai mare cu cât cuplul trecea prin clipe minunate în această perioadă.

În urmă cu 5 zile, soții Reyes au împlinit 8 ani de relație, iar Noelia a ținut să celebreze momentul cu prietenii virtuali de pe Instagram. Aceasta a postat o imagine alături de fotbalist și un mesaj emoționant: “Unde nu ceri nimic și îți dau totul. Aici este. Am învățat că fiecare este acolo unde vrea și cu cine vrea. 8 ani de amor fericiți, Jose! Numărăm în continuare”. Din păcate, numărătoare despre care vorbea doamna Reyes s-a oprit într-un mod brutal.

Noelia Lopez Jose Antonio Reyes soție
Noelia Lopez, soția lui Jose Antonio Reyes, își declara dragostea pentru fostul fotbalist la începutul săptămânii. Sursa foto: Instagram.com

Prietenii din fotbal sunt distruși: “Un jucător fantastic și un coleg minunat”

Anunțul decesului fostului internațional spaniol a întristat întreaga planetă. Imediat, foști colegi de-ai săi au început să trimită mesaje de condoleanțe familiei. Sergio Ramos, actual jucător la Real Madrid și fost fotbalist la FC Sevilla, a fost printre primii care și-au manifestat durerea: “Terminat. Distrus. Nu am cuvinte. Condoleanțe familiei. Nu te vom uita niciodată, amice. Odihnește-te în pace, frate“, a sunat mesajul lui Ramos.

Un alt nume din fotbalul mondial, francezul Thierry Henry, și-a exprima regretul: “Sunt devastat să aflu vestea legată de Jose Antonio Reyes. Un jucător fantastic, un coleg minunat și un om extraordinar. Îi doresc familiei lui putere și curaj să depășească acest moment teribil”, a scris Thierry Henry.

  • 35 de ani avea Jose Antonio Reyes
Tags: