Termen decisiv pentru Mititelu în procesul cu Sandu şi Dragomir. Se ascultă înregistrările audio şi se vizionează FANATIK SHOW!

Daniel Vlad   
in Horia Ivanovici
22/03/2017, 13:09
Termen decisiv pentru Mititelu în procesul cu Sandu şi Dragomir. Se ascultă înregistrările audio şi se vizionează FANATIK SHOW!

UPDATE/  Se vizionează înregistrarea emisiunii FANATIK SHOW cu Horia Ivanovici şi Dumitru Dragomir 

UPDATE / Şedinţa de pe 20 iulie 2011 este ascultată. Începe prin mesajul lui Mircea Sandu către participanţi: “Să ştiţi că eu l-am regulat pe Marian Iancu (n.r. preşedintele Timişoarei), nu el pe mine!”

UPDATE / A început procesul. Se ascultă şedinţa din 8 iunie 2011.

Miercuri, 22 martie, la Curtea de Apel, cu începere de la ora 10: 30 se va desfăşura termenul de judecată pe care Adrian Mititelu îl aşteaptă de mult timp.

Judecătorii vor asculta în cele din urmă înregistrările audio ale sedinţelor Comitetului Executiv din 8 iulie respectiv 20 iulie 2011. Interesant este faptul ca la prima instanţă, la Tribunalul Bucureşti, probele respective nu au fost acceptate. În dosar s-a mers doar pe stenogramele şedinţelor. Însă la Curtea de Apel lucrurile nu au mai stat în acest fel. Totodată magistraţii vor viziona şi trei emisiuni sportive care s-au derulat la vremea respectivă. În acestea au apărut Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

Trebuie precizat faptul că Dumitru Dragomir deja s-a plâns la unul dintre termenele trecute că o parte dintre înregistrări începuseră să apară în public, iar lucrul respectiv ii cauzează la imagine.

La acest termen asistenţa la proces se anunţă una record.

Închide ×