Sport

„Termină că zice lumea că nu ne pricepem la fotbal”. Dragomir a comentat ultimul meci al portarului pe care-l laudă non-stop. „Și-au bătut joc de el”

Dumitru Dragomir a discutat despre ultimul meci al portarului de la FCSB pe care îl lăuda non-stop. Fostul șef LPF este de părere că Gigi Becali nu a procedat bine cu jucătorul.
21.05.2024 | 23:03
Termina ca zice lumea ca nu ne pricepem la fotbal Dragomir a comentat ultimul meci al portarului pe carel lauda nonstop Siau batut joc de el
Mitică Dragomir, despre Andrei Vlad. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Gigi Becali și-a bătut joc de Andrei Vlad. La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ Dumitru Dragomir a analizat ultimul meci al portarului de la FCSB.

“Termină că zice lumea că nu ne pricepem la fotbal”. Dragomir a comentat ultimul meci al portarului pe care-l laudă non-stop

Dumitru Dragomir și-a tras concluziile după ultimul meci al portarului de la FCSB pe care îl lăuda tot timpul. Omul de afaceri a recunoscut că din cauza modului în care a fost tratat în ultimii doi ani de club, Andrei Vlad nu s-a mai pregătit la fel de bine și nici mentalul nu este foarte ridicat.

ADVERTISEMENT

Nea Mitică susține că trebuia introdus măcar în câteva meciuri de-a lungul sezonului, pentru a avea un randament mai bun. Cu toate acestea, Dragomir susține că cea mai bună variantă pentru portarul de 25 de ani ar fi să plece la o altă echipa, poate chiar la o rivală a lui FCSB din București.

“Termină, domne, că zice lumea că nu ne pricepem la fotbal. Dacă nu apără de doi ani, de aia e așa. Doar competiția de bagă în formă. La primul gol a greșit-o pentru că a dat-o în față.

ADVERTISEMENT

Nu se poate să nu îi dai și lui măcar 10 jocuri de 50% într-un campionat. Așa îl menții din punct de vedere mental sus. El mental e dărâmat, nu e de criticat acest băiat.

Știe că pleacă de aia râdea la final. Unde se duce va face carieră. Ai să vezi. Primul l-aș lua la Dinamo, cu el aș începe. Aș face cel mai bun portar al țării din el”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

“Și-au bătut joc de el”

“E și neantrenat. Când a văzut că nu îl mai bagă să joace, a lăsat-0 moale de tot. A așteptat să se termine contractul și să plece. Tu ai mai sta în locul lui? El își respectă contractul, pentru că nu mai are ce să facă.

E bătaie de joc ce s-a întâmplat. Și-au bătut joc de el. Eu în locul lui, luam mingea și o băgam în poartă pentru ce mi-au făcut”, a mai spus fostul șef al LPF la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a venit la FCSB în 2017 de la Universitatea Craiova. De atunci, portarul de 25 de ani a strâns 117 meciuri pentru echipa campioană din SuperLiga.

Mitică Dragomir, despre Andrei Vlad

ADVERTISEMENT