News

Termoenergetica anunță noi lucrări. Ce sectoare rămân fără apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat noi lucrări de remediere a unor avarii, fiind mai multe zone din Capitală afectate.
02.09.2021 | 20:56
Termoenergetica anunta noi lucrari Ce sectoare raman fara apa calda
ADVERTISEMENT

Anunțul Termoenergetica vine la doar trei zile de la alte lucrări de remediere a unor avarii pe care compania le-a anunțat, peste 1.100 de blocuri și imobile din sectoarele 3, 4 și 5 fiind afectate.

Institutul Matei Balș și Spitalul Colentina au rămas joi fără apă caldă în urma unor lucrări care vor dura mai multe zile, a anunțat Termoenergetica București.

ADVERTISEMENT

Noi lucrări anunțate de Termoenergetica. Mai multe sectoare din București rămân fără apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat printr-un mesaj public că există mai multe lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din București, ceea ce va duce la sistarea furnizării apei calde.

“Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că începând de joi se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 2, 4 și 5 din Capitală.

ADVERTISEMENT

Astfel, vor fi efectuate următoarele lucrări de remediere a avariilor pe: 1. Conducta Magistralei DN 800 în porțiunea cuprinsă între Camera de Comerț și Palatul Parlamentului.

Furnizarea apei calde pentru un număr 60 blocuri și instituții din sectoarele 4 și 5 va fi sistată până marți, 07 septembrie 2021, ora 20.00; 2. Conducta DN 500 în porțiunea cuprinsă între străzile Petre Ispirescu și Drumul Sării intersecție cu Calea 13 Septembrie.

ADVERTISEMENT

Furnizarea apei calde pentru un număr 91 blocuri din sectorul 5 va fi sistată până miercuri, 08 septembrie 2021, ora 20.00; 3. Conducta DN 700 pe Bulevardul Ștefan cel Mare, în porțiunea cuprinsă între Calea Floreasca și Bulevardul Barbu Văcărescu.

Furnizarea apei calde pentru un număr 26 blocuri din sectorul 2 va fi sistată până sâmbătă, 04 septembrie 2021, ora 22.00. Precizăm că furnizarea apei calde pentru Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” și Spitalul Clinic Colentina va fi oprită, având în vedere amplasarea acestor unități medicale pe traseul pe care se vor desfășura lucrările de remediere.

ADVERTISEMENT

Lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren.

Pentru informații suplimentare, consumatorii au la dispoziție numerele de telefon 031.9442 și 0800.820.002. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost declarația Termoenergetica, conform sectorul4live.ro.

ADVERTISEMENT