Hotnews

Teroare în America! 10 oameni sunt suspectaţi de contaminare cu virusul Ebola

Zece cetăţeni americani au fost evacuaţi din Sierra Leone, pentru că sunt suspectaţi de contaminare cu febra hemoragică Ebola. Tuturor li se vor face analize în Statele Unite ale Americii....
15.03.2015 | 10:12
Teroare în America! 10 oameni sunt suspectaţi de contaminare cu virusul Ebola

Zece cetăţeni americani au fost evacuaţi din Sierra Leone, pentru că sunt suspectaţi de contaminare cu febra hemoragică Ebola. Tuturor li se vor face analize în Statele Unite ale Americii.

Cei zece oameni erau lucrători umanitari în Sirra Leone şi, potrivit unor surse medicale, niciunul dintre ei nu au simptome de comtaminare cu virusul mortal. Se pare că aceştia ar fi intrat în contact cu un cetăţean american infectat cu Ebola şi repatriat în urmă cu două zile.

Simptomele virusului Ebola sunt:
– dureri de cap;
– febră;
– dureri de gât;
– hemoragii nazale;
– dureri musculare;
– vărsături;
– vă afectează rinichii.

Reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii au declarat în urmă cu trei zile că bilanţul epidemiei de Ebola care afectează de peste un an Africa de Vest a depăşit 10.000 de morţi.
Epidemia din Africa de Vest este cea mai gravă de la identificarea virusului mortal în 1976 şi a pornit în decembrie 2013, în sudul Guineei, după care s-a propagat în Liberia şi Sierra Leone. Abia la începutul anului trecut Ebola a fost identificată.

Sursă: www.spynews.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri