News

Panică la Kaufland Sfântu Gheorghe. Un șarpe s-a plimbat nestingherit printre rafturi spre șocul clienților

Autor: Alexa Serdan | 24.08.2019 | 13:18
Panică la Kaufland Sfântu Gheorghe. Un șarpe s-a plimbat nestingherit printre rafturi spre șocul clienților
Un șarpe a fost văzut printre cutiile de roșii în magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe. Sursa foto: agora.md

Clienții care s-au aflat la cumpărături vineri, în data de 23 august în magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe au rămas șocați după ce au observat printre cutiile cu roșii un șarpe care se plimba nestingherit.

Un șarpe printre rafturile de la Kaufland Sfântu Gheorghe

Mai mulți clienți care au venit la cumpărături în magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe au putut observa un șarpe care se plimba nestingherit printre cutiile cu roșii. Incidentul neplăcut s-a petrecut vineri, 23 august. Angajații magazinului au fost alertați de urgență, iar șarpele a fost scos, la fel și marfa contaminată. Zona a fost igienizată și au fost restabilite toate standardele igienico-sanitare.

„Situaţia din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată. Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona şi am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin.”, au declarat reprezentanții Kaufland, conform We Radio din Sfântu Gheorghe. 

Șarpe observat printre cutiile de roșii în Kaufland
Cumpărătorii au rămaș șocați după ce au observat un șarpe printre cutiile de roșii din Kaufland Sfântu Gheorghe. Sursa foto: weradio.ro

Șarpele a ieșit din cutiile de smochine venite din Turcia

Reprezentanții hypermarketului au explicat cum a fost posibilă apariția unui șarpe în magazin spunând că cel mai probabil acesta a ieșit din cutiile de smochine venite din Turcia. De asemenea, loturile proaspete de smochine au fost și ele retrase din Kaufland urmând ca de astăzi cumpărătorii să poată achiziționa fructe controlate amănunțit.

„În urma primelor verificări, am aflat că şarpele ieşise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele şi fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor. Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele şi am contactat furnizorul pentru explicaţii. În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure. Am demarat un control amănunţit pe întregul lanţ furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat aşa ceva”, au mai spus reprezentanţii Kaufland.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE