Teroare la Munchen. Dacian Cioloş, MESAJ de ultimă oră

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/07/2016, 14:20
Teroare la Munchen. Dacian Cioloş, MESAJ de ultimă oră

Premierul Dacian Cioloş şi-a exprimat, sâmbătă, solidaritatea cu poporul german şi a transmis condoleanţe familiilor victimelor atacului de la Munchen.

“Sunt alături de poporul german cu cele mai sincere gânduri de compasiune şi condoleanţe pentru victime, familiile şi apropiaţii celor care şi-au pierdut viaţa sau au fost răniţi în teribilul atac armat care a avut loc la Munchen. Astfel de acte de violenţă, care pun în pericol sau iau pe nedrept vieţi omeneşti, sunt inadmisibile”, afirmă Cioloş, într-o declaraţie de presă remisă AGERPRES.
Prim-ministrul precizează că Guvernul României ţine în permanenţă legătura cu comunitatea românească din Bavaria, prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe şi al Consulatului General la Munchen, pentru a acorda asistenţă, în caz de nevoie.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×