VIDEO. Teroare la Rio! S-au tras FOCURI DE ARMĂ! Două persoane au fost rănite

Gabriel Esanu   
in Sporturi
10/08/2016, 10:20
VIDEO. Teroare la Rio! S-au tras FOCURI DE ARMĂ! Două persoane au fost rănite

Un autobuz oficial folosit la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro a fost atacat cu focuri de armă în timp ce părăsea centrul de presă din Satul Olimpic. Doi oameni au fost răniţi, dar sînt în afara oricărui pericol.

Totul s-a întîmplat în dimineaţa zilei de miercuri, în jurul orei două, iar focurile de armă au spart două geamuri ale autobuzului. 12 persoane, printre care jurnalişti şi voluntari străini veniţi la Rio, se aflau în autobuz în momentul atacului, după etapa de baschet de ieri.

Un voluntar turc şi un jurnalist american de la NBC au fost răniţi în urma incidentului petrecut la Rio de Janeiro. Martorii oculari spun că un echipaj de poliţie a asistat la scenă, dar a ezitat să intervină. Mai mult, în raport au trecut că autobuzul a fost atacat cu pietre, deşi toţi cei implicaţi spun că au fost clar focuri de armă.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×