TEROARE! Urşii se plimbă prin centrul Braşovului!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/09/2014, 09:24
TEROARE! Urşii se plimbă prin centrul Braşovului!

Încet-încet, Braşovul a devenit capitala urşilor gunoieri. Oraşul este împânzit de urşi extrem de periculoşi care umblă liberi pe străzi. În timp ce oamenii stăpânesc oraşul de sub Tâmpa în timpul zilei, urşii se bucură de plimbări nocturne fără a fi deranjaţi, iar în curând i-am putea vedea chiar pe lumină, în timp ce studiază meniul pe la un tomberon.

Cartierul Răcădău, situat undeva la periferia Braşovului, a devenit preferatul nepoftiţilor cu blană. Însă, într-una din serile trecute, un localnic l-a filmat pe “duşmanul blănos” în timp ce se plimba nestingherit pe străzile din centrul Braşovului, pe marginea drumului. De pe bicicletă, bărbatul, uşor temător pentru viaţa lui, a avut curajul să îl filmeze minute în şir, în timp ce ursul căuta hrană.

Cum a ajuns animalul din pădurile dese tocmai în centrul oraşului? Nimeni nu ştie. Cert este că, deşi în urmă cu ceva timp aceştia au reuşit să bage în sperieţi localnici de la periferia oraşului, când urşii coborau în gospodăriile lor, acum starea de alertă s-a stabilit în “buricul” oraşului de sub Tâmpa.

A instaurat panica în oraş

Cei câţiva trecători pe care i-a întâlnit în oraş au încercat să stea ascunşi pentru a nu fi atacaţi, însă unul dintre ei a avut curajul fantastic de a îl urmări preţ de câteva minute cu bicicleta. Ursul a fugit pe trotuar, prin parcurile oraşului, pe mijlocul străzii şi numai o minune a făcut ca nicio pradă uşoară să nu îi iasă în cale.

Sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Închide ×