Life

Test IQ pentru persoanele cu un coeficient de inteligență ridicat. E nevoie de mutarea unui singur chibrit

Test IQ dedicat oamenilor cu un coeficient de inteligență crescut. Trebuie să se mute doar un chibrit pentru a fi corect.
05.07.2024 | 14:55
Test IQ pentru persoanele cu un coeficient de inteligenta ridicat E nevoie de mutarea unui singur chibrit
Test IQ dedicat oamenilor cu un coeficient de inteligență crescut. Trebuie să se mute doar un chibrit pentru a fi corect. Sursa foto: romaniatv.net / freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Test IQ pentru persoanele cu un coeficient de inteligență ridicat. E nevoie de mutarea unui singur chibrit. Foarte puține persoane își dau seama rapid care este piesa care trebuie mișcată pentru un rezultat bun.

Test IQ dedicat oamenilor cu un coeficient de inteligență crescut. Trebuie să se mute doar un chibrit pentru a fi corect

Test IQ dedicat oamenilor cu un coeficient de inteligență crescut. Trebuie să se mute doar un chibrit pentru a fi corect. Majoritatea nu știu cum trebuie să procedeze în această situație, care nu este deloc grea.

ADVERTISEMENT

Oamenii trebuie să fie extrem de atenți dacă vor să găsească soluția perfectă. Doar puține persoane din întreaga lume reușesc să descopere care este mutarea pe care trebuie să o facă, în realitate, în ecuația 5 – 2 = 1.

Diferența care dă dureri de cap multora are o rezolvare incredibil de simplă și ușoară. Se ia un chibrit de la cifra 5 pentru a se forma cifra 3. În felul acesta ecuația capătă sens pentru că se transformă în 3 – 2 = 1.

ADVERTISEMENT

Și nu este singura de felul acesta. Testele IQ care conțin chibrituri sunt tot mai căutate de oameni și de cei care vor să afle cum stau la capitolul inteligență. De asemenea, aceste evaluări se numără printre cele mai administrate teste psihologice.

Ecuația matematică și rezolvarea sa
Ecuația matematică și rezolvarea sa. Sursa foto: romaniatv.net. Colaj: Fanatik

Ce este coeficientul de inteligență și câte tipuri de teste IQ există

Coeficientul de Inteligență (IQ) reprezintă, conform psihiatrie.org, „un tip de scor standard care indică cât de mult deasupra sau cât de mult sub grupul său de colegi se situează un individ în ceea ce privește abilitățile mentale”, conform Mensa International.

ADVERTISEMENT

Mensa International este o organizație pentru persoanele care obțin scoruri în top 2% pentru IQ. Cât despre tipurile de teste specialiștii transmit că există mai multe, diferite între ele. Unele sunt concepute pentru adulți, iar altele pentru copii.

Printre cele mai utilizate la ora actuală se află: sistemul de evaluare cognitivă (Cognitive Assessment System), Kaufman Assessment Battery for Children (Bateria de evaluare Kaufman pentru copii) și scala de inteligență Stanford-Binet.

ADVERTISEMENT

De asemenea, printre testele IQ se mai numără: testul universal de inteligență nonverbală, scala de inteligență pentru adulți Wechsler, scala de inteligență Wechsler pentru copii și testele Woodcock-Johnson de abilități cognitive.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. E vizată într-un dosar de evaziune fiscală
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. E vizată într-un dosar de evaziune fiscală
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”