Life

Testamentul Adrianei Iliescu. Ce avere are şi cui îi va rămâne tot ce a adunat o viaţă întreagă

27.06.2020 | 19:27
Testamentul Adrianei Iliescu Ce avere are si cui ii va ramane tot ce a adunat o viata intreaga
Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, fac școală online
ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, îşi creşte fiica pe nume Eliza şi luptă ca aceasta să aibă parte de un trai bun şi liniştit.

Fata ei a intrat la liceu, iar doamna Iliescu a ajuns la vârsta de 82 de ani. Conştientă de vârsta ei înaintată, ea a întocmit şi un testament.

ADVERTISEMENT

Astfel, potrivit testamentului, averea adunată de fosta profesoară de-a lungul vieţii îi va rămâne Elizei. Nu este, însă, vorba de sume uriaşe de bani sau de proprietăţi şi obiecte de mare valoare, cum ar fi crezut unii.

Adriana Iliescu şi-a făcut testamentul. Cui rămâne averea sa

Într-un interviu acordat CANCAN în urmă cu câţiva ani, Adriana Iliescu mărturisea că în afara apartamentului, a câtorva bijuterii şi a unei biblioteci impresionante, nu are o avere extraordinară.

ADVERTISEMENT

“Nu am bani, nu am proprietati. Detin o locuinta, cateva bijuterii si o biblioteca de carti. Sunt si unele scumpe. Ele reprezinta munca mea de o viata. Eliza va mosteni totul. Nu va vinde niciodata cartile, pentru ca i-am insuflat dragostea pentru lectura”, a mărturisit aceasta, la vremea respectivă.

Povestea Adrianei Iliescu, femeia care a născut la vârsta de 66 de ani și 320 zile a făcut înconjurul lumii la data de 16 ianuarie 2006, atunci când s-a născut Eliza Maria Bogdana. Adriana Iliescu a început să facă un tratament hormonal pentru a opri menopauza în 1995.

ADVERTISEMENT

Medicul Bogdan Marinescu a făcut fertilizarea în vitro (trei zigoți cu spermă și ovule de la donatori anonimi), în 2004. La câteva sptămâni de la fertilizare, unul dintre zigoți și-a încetat dezvoltarea și a murit, rămânând doi feți gemeni.

Din păcate, unul dintre gemeni, cel mai mic ca greutate a murit, ceea ce a dus la o naștere prematură a fătului rămas. Eliza s-a născut pe 16 ianuarie 2006, la Maternitatea Giulești, și a rămas timp de 6 săptămâni în spital.

ADVERTISEMENT

Povestea Adrianei Iliescu este de interes și azi, mai cu seamă că ea și-a crescut singură fiica, ajunsă acum la vârsta adolescenței.

ADVERTISEMENT