Teste gratuite pentru depistarea hepatitei C

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 15:44
Teste gratuite pentru depistarea hepatitei C

Fundaţia Renaşterea va achiziţiona 20.000 de teste pentru depistarea hepatitei C, care vor putea fi făcute gratuit, în cadrul campaniei “Stop Hepatita”, a declarat, miercuri, preşedintele fundaţiei, Mihaela Geoană, într-o dezbatere pe această temă organizată la Ambasada Statelor Unite ale Americii.

Mihaela Geoană a precizat că testele nu sunt dureroase, ele urmând a fi făcute în mai multe centre.

“Se va comunica on-line pe site-ul doamnei Oana Cuzino, care e ambasadorul campaniei. Se pot face şi acum înscrieri pentru testele de hepatită C. Se fac teste la Fundaţia Renaşterea, dar trebuie înainte să-şi facă un voucher şi sunt câteva întrebări la care pacienţii trebuie să răspundă înainte de a veni să facă acest test. Urmează etapa a doua a campaniei care începe în câteva zile. Vor fi mult mai multe centre la care se vor face aceste testări. Testele sunt gratuite. (…) Este un test de salivă”, a spus Mihaela Geoană, conform Agerpres. Ea a adăugat că vor fi achiziţionate 20.000 de teste pentru acest an.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×