Testează-ți cunoștințele de Liga 1 în jocul de fantasy FootballCoin

24.08.2018 | 11:06
Testeazati cunostintele de Liga 1 in jocul de fantasy FootballCoin

Deoarece ai așteptat prea mult ca să poți să urmărești din nou fotbal european, acesta este momentul pentru a-ți recruta jucători pentru noul sezon. Cele mai importante ligi europene au debutat sau sunt pe cale să înceapă. FootballCoin va include cele mai importante meciuri de-a lungul campionatelor din Europa, iar anul acesta vom acorda atenție deosebită Ligii 1.

Bine. Știm că timpul tău este prețios. Dacă nu ai mai jucat FootballCoin, uite ceea ce ar trebui să afli:

Ce este FootballCoin?
FootballCoin este o platformă de fantasy football construită cu tehnologia blockchain. Jocurile de fantasy football au o tradiție de decenii și sunt jucate de milioane de oameni. FootballCoin este însă singurul singurul joc de fantasy cu cartonașe colecționabile. Poți să afli mai multe aici.

Cum joci?
După ce te-ai înregistrat, caută competiția de care ești interesat și alege-ți lotul de jucători. Fotbaliștii aleși vor fi punctați în funcție de evoluțiile lor din teren.

Ce meciuri sunt incluse?
Competițiile FootballCoin includ meciuri din cele mai bune ligi europene, printre care La Liga, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, dar și Liga 1 a României.

De ce a fost inclusă Liga 1?
Deoarece credem că suporterii români merită un joc de fantasy football bazat pe un sistem de punctare complex și fiindcă dorim să îi premiem pentru cunoștințele lor enciclopedice din domeniul fotbalului.

Care jucători din Liga 1 s-au descurcat cel mai bine?
Suntem deja în fața celei de-a patra etape a primei ligi și am avut parte de de surprize însemnate. Surprizele s-au reflectat și în punctajul jucătorilor. Conform statisticii FootballCoin, aceștia sunt cei mai buni jucători ai Ligii 1 până în acest moment:

Catalin Straton (AFC Dunarea 2005 Calarasi) -128.50 puncte

Alessandro Caparco – 115.50 puncte

Alexandru Mitriță (U Craiova 1948 CS) – 105 puncte

George Țucudean (CFR Cluj) – 85.40 puncte

Mirko Pigliacelli (U Craiova 1948 CS) – 84.50 puncte

 Jucători care merită urmăriți pentru runda a șasea

Liga 1 poate fi orice, dar previzibilă nu. Însă, luând în calcul evoluțiile din ultima etapă și partidele care urmează să se dispute în următoarele zile, ne-am gândit să vă recomandăm un jucător pentru fiecare poziție din teren. Restul selecției și tactica vor trebui hotărâte de către voi:

Cristian Bălgradean (portar), Bradley de Nooijer (fundaș), Dennis Man (mijlocaș), Carlos Fortes (atacant)

Când încep competițiile FootballCoin pentru Liga 1?

Echipele pentru competiția gratuită pentru Liga 1 trebuie înregistrate până Duminică la 14:45. Rezultatele finale vor fi anunțate odată ce s-au încheiat toate meciurile și au fost adunate punctajele tuturor jucătorilor.

Ești potrivit pentru meseria de antrenor? Alcătuiește echipe perfecte și demonstrează tuturor acest lucru.