Carousel hot news

Testul care a dat înnebunit internetul! Tu vezi leopardul din imagine?

Realizată de Sudhir Shivaram în statul indian Rajasthan, poza i-a pus la grea încercare pe cei care au văzut-o. Firosul animal s-a camuflat perfect, în timp ce se relaxa, întins pe nişte...
31.10.2016 | 00:05
ADVERTISEMENT

Realizată de Sudhir Shivaram în statul indian Rajasthan, poza i-a pus la grea încercare pe cei care au văzut-o. Firosul animal s-a camuflat perfect, în timp ce se relaxa, întins pe nişte stânci, în Rajasthan, India.

Snapper Sudhir Shivaram, fotograful care a reuşit să susprindă aceste imagini, se afla într-o călătorie, explorând orăşelul Bera. Bărbatul a sperat că va putea găsi aici vreo felină mare, întrucât zona era cunoscută ca fiind habitatul perfect pentru aceste animale.

ADVERTISEMENT

“Este locul unde pot fi văzuţi leoparzi deseori, pentru că este un teren mai stâncos. Leopardul acela tocmai apăruse şi se odihnea. Am rămas la distanţă, pentru a nu-l deranja”, a povestit fotograful.

“Am făcut poza aceasta fără să încadrez leopardul în centru, aşa că este foarte greu să-l observi. Doar câţiva oameni au reuşit, iar asta după ceva vreme. (…) Unii au crezut chiar că, de fapt, nu e niciun animal în poză. Leoparzii se camulfează foarte bine “, a adăugat el.

ADVERTISEMENT

Click sus pe GALERIA FOTO pentru a vedea unde se ascunde leopardul

Sursă: www.a1.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri