Life

Testul de inteligență care a pus pe jar internetul. Roșu sau albastru? Geniile îl rezolvă în mai puțin de 5 minute

Un test de inteligență care-ți va pune agilitatea și logica la încercare. Tu reușești să găsești răspunsul la toate aceste întrebări?
26.09.2022 | 14:27
Testul de inteligenta care a pus pe jar internetul Rosu sau albastru Geniile il rezolva in mai putin de 5 minute
Roșu sau albastru? Găsește răspunsurile acestui test de inteligență.
ADVERTISEMENT

Testele de inteligență sunt adesea intrigante și te îndeamnă să gândești în afara limitelor. Găsește răspunsul acestor întrebări și vezi la ce nivel te situezi.

Testul de inteligență  care a intrigat internetul. Tu găsești răspunsul acestor întrebări?

Inteligența poate fi testată într-o mulțime de feluri și situații. Testele de inteligență sunt adesea preferate, deoarece, în timp ce te ajută să descoperi ceva despre tine, sunt și distractive.

ADVERTISEMENT

Acest test a pus pe jar internetul, iar geniile îl rezolvă în mai puțin de cinci minute. Ia-ți rolul de detectiv în serios și găsește soluțiilor acestor probleme. La final, verifică răspunsurile corecte pentru a te verifica.

1. Cum iese Jack din închisoare?

Jack a fost încarcerat într-o celulă în care este înconjurat de multă mizerie și de o lopată. Este însetat și înfometat, dar știe că nu va primi niciodată apă și mâncare. Singurul contact cu lumea exterioară este reprezentat de o fereastră, mult prea sus poziționată pentru a ajunge la ea. Pentru a supraviețui, trebuie neapărat să evadeze în trei zile. Găsește o soluție pentru el, dar ține cont că tunelul nu poate fi luat în calcul, pentru că ar dura mult prea mult!

ADVERTISEMENT

2. Cine a furat colierul doamnei Smith?

Întoarsă acasă de la o cină de vis, doamna Smith a realizat cu stupoare că îi lipsea un colier prețios. Din raportul Poliției, a rezultat că ușile și încuietorile nu fuseră forțate. Singurele indicii care duceau spre infractor erau: o fereastră spartă din interior, o vază căzută lângă și câteva urme.

De altfel, camera era murdară și deranjată. Cu adevărat șocant este că a doua zi anchetatorii au închis cazul și au arestat-o chiar pe doamna Smith. Care este explicația pentru acest lucru?

ADVERTISEMENT

3. Cine este criminalul profesorului de la Mayfield High?

Elevii de la Mayfield High s-au întors încântați la școală, dar în prima zi se întâmplă ceva tragic: preaiubitul lor profesor de geografie a fost ucis. Poliția s-a ocupat de anchetarea crimei și a verificat instituția pentru indicii. Cei patru suspecți găsiți au fost: grădinarul, profesorul de sport, profesorul timid de matematică și chiar directorul.

Totuși, în timpul în care s-a petrecut crima, profesorul de matematică dădea un test, iar directorul era în biroul său. Prin urmare, cine este criminalul?

ADVERTISEMENT

4. Cine l-a ucis pe bătrânul singuratic

Singur, trist și locuind departe de agitația orașului, în suburbii, un bătrân își duce ultimele zile de viață. La mijlocul verii, poștașul ajunge la el, însă bătrânul nu răspunde. Contrariat, bărbatul privește pe fereastră și-l vede într-o baltă de sânge.

În apropiere, Poliția a găsit: două sticle de lapte cald, una de lapte cald și un ziar apărut marți. Sâmbăta, presa scria ca ucigașul a fost arestat. Cine l-a ucis pe bătrânul singuratic?

5. Roșu sau albastru?

După ce este eliberat, un criminal răpește mai mulți oameni, îi închide într-o celulă și pune la cale un joc. Le oferă acestora 2 pastile la alegere, una albastră și una roșie, precum și un pahar cu apă ca să poată înghiți pilula. Victimele luau pastila aleasă, iar cealaltă era înghițită de criminal.

Totuși, indiferent de culoare, oamenii mureau pe loc, iar criminalul nu avea niciun simptom. Care este explicația?

6. Prieten sau dușman?

John merge în vizită la Sam, dar nimeni nu răspunde atunci când bate la ușă. Suflă pe fereastră, pentru a o dezgheța, și își vede prietenul mort. Poliția a decis că însuși John este criminalul, de ce?

7. Cum a fost prin criminalul de la Breaking Bad?

Un renumit chimist este găsit mort în laboratorul său, iar anchetatorii au motive să creadă că la mijloc este o crimă. Tot ce s-a găsit a fost o hârtie cu numele unor ingrediente chimice. În ziua decesului, a fost vizitat de trei oameni, Mary, soția, Nicholas, nepotul favorit, dar și Johnattan, cel mai bun prieten al său.

Poliția a reușit să-l prindă pe criminal, dar cum și-au dat seama cine e? Ține cont de faptul că ingredientele scrise pe foaie erau: carbon, oxygen, nichel, lantan și sulf.

Verifică aici răspunsurile

Dacă nu ai trișat și nu ai aruncat înainte un ochi, aici sunt răspunsurile. Află câte soluții ai nimerit:

1. Tot ce avea de făcut Jack era să strângă toată mizeria sub fereastră.

2. Faptul că fereastră era spartă din interior dovedește faptul că furtul a fost o înscenare.

3. Ucigașul este profesorul de matematică. Nu putea să le dea elevilor un test având în vedere că era prima zi de școală.

4. Poștașul știa că nimeni nu va citi ziarul miercuri și joi, așa că a mers la bătrân abia vineri.

5. Nu pastilele erau otrăvite, ci apa.

6. John a mințit. Nu avea cum să dezghețe fereastra, deoarece gheața se formează mereu pe interior.

7. Nichel- Ni, Carbon- C, Oxigen- O, Lantan- La, Sulf- S = Nicolas

 

ADVERTISEMENT
Tags: