Life

Testul de inteligență care le dă bătăi de cap multor persoane. Poți afla cine este hoțul care a furat un ceas, în mai puțin de 15 secunde?

Proba IQ care depășește foarte mulți oameni. Știi cine este hoțul care a furat un ceas, într-un timp record de 15 secunde?
19.05.2023 | 19:08
Testul de inteligenta care le da batai de cap multor persoane Poti afla cine este hotul care a furat un ceas in mai putin de 15 secunde
Proba IQ care depășește foarte mulți oameni. Știi cine este hoțul care a furat un ceas, într-un timp record de 15 secunde? Sursa foto: brightside.me
ADVERTISEMENT

Testul de inteligență care le dă bătăi de cap multor persoane. Poți afla cine este hoțul care a furat un ceas, în mai puțin de 15 secunde? Dacă reușești să faci acest lucru ești, cu siguranță, un om foarte isteț și atent la detalii!

Proba IQ care depășește foarte mulți oameni. Știi cine este hoțul care a furat un ceas, într-un timp record de 15 secunde?

Proba IQ care depășește foarte mulți oameni este o adevărată provocare pentru cei care vor să-și testeze capacitatea mintală. Cel de față este reprezentat de 5 bărbați care poartă numele Lou, Lo, La, Lee și Liu. Aceștia ajung în fața autorităților, însă numai unul este un infractor.

ADVERTISEMENT

Știi cine este hoțul care a furat un ceas, într-un timp record de 15 secunde? Tot ce trebuie să faci este să privești cu mare atenție imaginea și să ții cont de toate detaliile care există. În fotografie apare și un polițist.

Lasă-te purtat de intuiție și vei descoperi răspunsul corect într-un timp relativ scurt. Cei care reușesc să afle cine este persoana care va ajunge în spatele gratiilor, în mai puțin de 15 secunde, se pot considera oameni inteligenți.

ADVERTISEMENT

Polițistul se uită în direcția celor 5 bărbați, dar din păcate asta nu oferă un indiciu foarte bun privitorului. Nici numele apropiate ale hoților nu aduce nimic în plus în cazul acestui test de inteligență, ci felul în care sunt îmbrăcați și încălțați.

Conform jagranjosh.com, persoana care a încălcat legea are pantofi cu botul rotund, mustață cu vârfurile în sus. De asemenea, hoțul poartă pantaloni albaștri. Folosind aceste indicii vei descoperi foarte ușor care este infractorul.

ADVERTISEMENT

Cine este hoțul care a furat ceasul?

Sursa menționată mai arată că, imaginea este una foarte clară și răspunsul se poate descoperi prin eliminare destul de ușor. Având în vedere că a fost vorba de un jaf armat bărbatul cu cârlig și cel cu mâna ruptă trebuie scoși din calcul.

Au mai rămas doar 3 hoți, dar dacă ne uităm la detaliile oferite anterior mai putem elimina persoana din mijloc care are mustața cu vârfurile îndreptate în jos, în timp ce prima persoană are pantofii cu vârf ascuțit.

ADVERTISEMENT

Concret, hoțul care a furat ceasul este nimeni altul decât bărbatul pe nume Liu. Este așezat în dreapta imaginii, fiind ultimul. Dacă ai reușit să găsești răspunsul în mai puțin de 15 secunde, atunci ești o persoană inteligentă!

ADVERTISEMENT