Nicio categorie

Motive de îngrijorare pentru gorjeni: Pacos a dat 3 goluri într-o repriză

UPDATE / Pacos Ferreira a reuşit să cîştige partida cu Martimo, scor 4-3, după un meci nebun. Gazdele au deschis scorul scorul, iar la pauză tabela arăta 1-0 pentru gazde. Însă viitoarea...
Autor: Adrian Căpriţă | 28.09.2013 | 21:15
Motive de îngrijorare pentru gorjeni: Pacos a dat 3 goluri într-o repriză

UPDATE / Pacos Ferreira a reuşit să cîştige partida cu Martimo, scor 4-3, după un meci nebun. Gazdele au deschis scorul scorul, iar la pauză tabela arăta 1-0 pentru gazde. Însă viitoarea adversară a Pandurilor a intrat foarte motivată în teren în repriza secundă, şi a reuşit să egaleze în minutul 49 prin Caetano. Nu a durat mult avantajul, în minutul 50 gazdele reuşind să preia iar conducerea. De aici tot meciul a curs la poarta lui Maritimo, Bebe şi Jose marcînd pentru oaspeţi, în timp ce gazdele au mai marcat odată în minutul 62 prin Rossi. Acelaşi Rossi şi-a îngropat echipa, înscriind în proprie poartă, în minutul 88. Partida s-a terminat în favoarea celor de la Pacos, scor 4-3.

 

Pacos Ferreira are parte de un meci strîns înaintea meciului de joi cu Pandurii, împotriva unei echipe care primeşte uşor gol.

Adversara gorjenilor din Liga Europa are parte de o deplasare grea în etapa a 6-a a ligii portugheze, la Maritimo. Gazdele au început bine sezonul, pe teren propriu fiind neînvinse. De asemenea, statistica este tot de partea gazdelor, Pacos Ferreira reuşind ultima victorie pe terenul lui Maritimo în 2002. Mai mult, acela este singurul meci cîştigat de adversarii Pandurilor pe terenul acestora. Ambele echipe au linii de fund fragile, avînd cîte 8 goluri primite în primele 5 etape. Maritimo şi Pacos au oferit mereu partide spectaculoase, în 6 din ultimele 7 partide marcînd ambele formaţii. Cel mai probabil vom avea parte de un meci spectaculos, între  două echipe care neglijează apărarea în căutarea golului.

Echipe probabile:
MARITIMO (4-3-3): Sa – Diogo, Rossi, Rosario, Ferreira – Oliveira, Perreira, Bernandes – Heldon, Dias, Sami
Antrenor: Pedro Martins
PACOS FERREIRA (4-2-3-1): Filipe – Tony, Arnolin, Ricardo, Santos – Leao, Oliveira – Ruben, Caetano, Bebe – Irobiso
Antrenor: Costinha

1,83 este cota pentru ambele înscriu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!