Life

Testul pe care să îl faci înainte să te căsătorești. Lidia Fecioru spune că nu toți îl pot trece

Acestea este testul pe care trebuie să îl faci înainte să te căsătorești. Lidia Fecioru spune că nu toată lumea îl poate trece.
07.11.2023 | 09:56
Testul pe care sa il faci inainte sa te casatoresti Lidia Fecioru spune ca nu toti il pot trece
Testul pe care să îl faci înainte să te căsătorești. Sursă foto: captură Antena 3 CNN, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru spune că trebuie să faci acest test înainte să te căsătorești. Dacă îl treci, atunci înseamnă că relația va fi una de lungă durată. Cei care nu reușesc însă, ar putea avea probleme în viitor.

Testul pe care să îl faci înainte să te căsătorești

Căsătoria este un legământ extrem de important. Chiar și așa, numărul divorțurilor a tot crescut în ultimul an. Inclusiv vedete celebre au încheiat mariaje de ani buni de zile.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru spune însă că există mai multe teste pe care e bine să le faci înainte să te căsătorești. Niște simple gesturi sau situații te pot ajuta să îți dai seama ce fel de om ai lângă tine.

Primul test pe care e bine să îl faci înainte să te căsătorești este vacanța. La prima vedere vorbim despre timp petrecut împreună, însă în realitate e cu mai mult de atât, spune Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre împărțirea costurilor într-o vacanță. Potrivit bionergoterapeutului, cei care vor să împartă totul jumi-juma ar fi bine să ne dea de gândit. Acest lucru ne poate spune dacă sunt dispuși sau nu să aibă grijă de noi.

„Chestia asta cu plătitul jumi-juma. Păi dacă eu plătesc jumătate și tu-ți plătești jumătate, de ce să mă duc cu tine? Pun amândoi la comun, strâng o perioadă de timp și se duc într-o vacanță.

ADVERTISEMENT

Dar dacă plătim jumi-juma, pot să nu mă duc cu tine, pot să mă duc cu oricine altcineva. Cei care sunt cu jumi-juma nici nu vor copii. Aici vedem câtă grijă are de tine, ce surprize îți face”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Lidia Fecioru, adevărul despre locuitul împreună

Și locuitul împreună e un test pe care trebuie să îl faci înainte să te căsătorești. Mai exact, bionergoterapeutul spune că există o perioadă limită până când partenerul ar trebui să ducă relația la nivelul următor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mai sunt și niște praguri critice. Tocmai din acest motiv, Lidia Fecioru ne recomandă să nu așteptăm mai mult de un an și jumătate pentru un pas important, pentru că în final nu va exista.

„Cei care se unesc, să stea împreună fără niciun fel de obligație. De obicei, femeia dă tot și bărbatul ia tot. Sunt oameni care au testat 25 de ani și s-au despărțit. Trebuie să fie de scurtă durată. Nu stai 20 de ani împreună și după aia te mai gândești dacă te căsătorești sau nu. Deci trebuie să fie cu măsură acest locuit.

Dacă un bărbat nu-și asumă responsabilitatea în șase luni de zile să te ia de nevastă… Sunt beculețe care se aprind cu vârsta critică. Avem praguri critice și astea sunt beculețe care se aprind din cauza unuia care nu are curajul să fie un bărbat asumat. Dacă vezi că ai așteptat maximum un an jumătate și n-a făcut acești pași, lasă-l, că nu va face”, adaugă aceasta.

Testul bolii

Lidia Fecioru mai are alte câteva teste importante pe care e bine să le faci înainte să te căsătorești. În primul rând, contează comparațiile făcute, dar și întrebările puse. Nu e neapărat confortabil să se vorbească despre fostele relații.

De asemenea, un alt detaliu important îl reprezintă situațiile dificile. Dacă ești bolnav, este bine să fii atent la comportamentul partenerului tău, recomandă Lidia Fecioru. Iar acesta este un test foarte important.

Potrivit bionergoterapeutului, chiar dacă nu ne dorim, se poate întâmpla ca persoana de lângă noi să aibă probleme de sănătate. Cine fuge însă sau nu este de ajutor, înseamnă că o să facă același lucru și în alte situații mai dificile.

ADVERTISEMENT