News

TESTUL prin care PUTIN îi verifică pe soldaţii ruşi. Poţi să ÎL TRECI?

Armata rusa foloseste printre altele un test menit sa contribuie la profilul psihologic al soldatilor rusi. O imagine test este prezentata soldatilor rusi, inainte de incorporare. Testul se aplica...
26.09.2015 | 11:24
TESTUL prin care PUTIN ii verifica pe soldatii rusi Poti sa IL TRECI
ADVERTISEMENT

Armata rusa foloseste printre altele un test menit sa contribuie la profilul psihologic al soldatilor rusi. O imagine test este prezentata soldatilor rusi, inainte de incorporare. Testul se aplica soldatilor pentru a le determina profilul psihologic.

Priveste cercurile din imaginea si incearca sa dezlusesti cifrele.

A

Interpretarea :

B

 

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.1 – Esti o persoana agresiva, ai inclinatii spre conflicte. Cred ca ar fi indicat sa faci mai mult exercitiu fizic si mai multe dusuri reci!

ADVERTISEMENT

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.2 – Probabil ai abilitati intelectuale sub medie si cu siguranta nu poti sa faci lucruri sofisticate. Ar trebui sa incerci sa te concentrezi mai mult.

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.3 – Incapacitatea de a observa cifra din cercul cu nr.3 indica o lacomie din partea dumneavoastra. Ar trebui sa meditezi putin in rezolvarea acestei probleme, noteaza secretele.

ADVERTISEMENT

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.4 – Esti de obicei o persoana cu inclinatii violente si iesiri nervoase. Incearca sa privesti lucrurile cu mai mult calm si vei observa ca totul se va rezolva de la sine.

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.5 – Pot spune ca ai o problema legata de orientarea sexuala. Singurele persoane care vad cifra din cercul cu nr.5 sunt cele care au atractie sexuala fata de persoane de acelasi sex ( homosexuali sau lesbiene)

ADVERTISEMENT

Daca nu poti sa vezi cifra din cercul nr.6 – Ai o problema destul de grava – Schizofrenie, iar o vizita la un medic de specialitate este absolut necesara.

Sursă: www.caplimpede.ro