Cele mai citite

Tevez a oferit declaraţia începutului de an: “Am fost în vacanţă în China”

Carlos Tevez, fostul jucător de la Manchester United sau Juventus, a fost cel mai bine plătit jucător din lume timp de şapte luni, perioadă în care a evoluat în China.
16.01.2018 | 11:02
Tevez a oferit declaraţia începutului de an:

Argentinianul s-a transferat în urmă cu aproximativ un an în urmă de la Boca Juniors la Shanghai Shenhua, club la care încasa un salariu de 40 de milioane de euro pe an, însă s-a întors rapid în ţara lui natală după un sezon dezamăgitor în Asia.

Tevez a vorbit într-un interviu în Argentina despre experienţa din China, iar cele spuse de atacant i-au şocat pe mulţi: “În momentul în care am ajuns în China ştiam că mă voi întoarce la Boca, am fost în vacanţă şapte luni acolo. De asta am şi pust o clauză specială acolo, ca să mă pot întoarce.”, a spus Tevez în presa din Argentina, potrivit La Nacion.

Tevez a fost un idol în China, dar vrea să îşi încheie cariera la Boca

“Am fost ca un idol acolo. Am avut numărul 10 şi banderola de căpitan, dar au fost alţi factori care mi-au afecat dorinţa şi dispoziţia de joc.”, a continuat fotbalistul care a împlinit 34 de ani. Carlos Tevez a spus în repetate rânduri că marele lui vis este să se retragă în tricoul Bocăi Juniors.

Carlos Tevez şi-a făcut un nume în fotbalul european după ce a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum West Ham, Manchester United, Manchester City. Sud-americanul a reuşit să câştige Liga Campionilor în 2007 şi a fost campion al Angliei în alte trei rânduri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri