Cele mai citite

Cum râzi după un salariu de 40 de milioane de euro! “Am fost în vacanţă timp de şapte luni”

Carlos Tevez s-a întors la Boca Juniors, după un an petrecut în China. Argentinianul câştiga 40 de milioane de euro pe an la Shanghai Shenhua.
17.01.2018 | 15:28
Cum râzi după un salariu de 40 de milioane de euro!

La începutul anului, Carlos Tevez a luat decizia să se întoarcă în ţara natală şi să-şi continue cariera la Boca Juniors. Argentinianul a revenit după experienţa nereuşită din prima ligă a Chinei, unde a fost intens criticat.

Carlos Tevez avea un salariu de 40 de milioane de euro pe an la Shanghai Shenhua, însă fotbalistul de 33 de ani a dezamăgit profund. În cele 20 de meciuri în care a jucat, internaţionalul argentinian a marcat doar patru goluri.

Maradona l-a felicitat pe Tevez

Într-un interviu pentru presa din Argentina, Carlos Tevez a răs de perioada petrecută la Shanghai Shenhua. “A fost bine în China! Am fost în vacanţă timp de şapte luni cât am stat acolo. Când am ajuns în China, deja mă gândeam la Boca Juniors. Era uşor să rămân acolo, să câştig bani”, a declarat Carlos Tevez.

Diego Maradona a râs de declaraţiile date de Carlos Tevez şi a comentat în felul său. “Toţi fanii celor de la Boca Juniors sunt fericiţi! Şi-a umplut sacul cu bani în China şi acum s-a întors acasă. E perfect, îl felicit că a revenit acasă!”, a declarat Diego Maradona.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri