Life

Thalia, în costum de baie, la 50 de ani. Cântăreața este într-o formă fizică de invidiat

Thalia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe și actrițe internaționale, vedeta reușind să fie o apariție de fiecare dată când este în public.
28.08.2021 | 11:25
Thalia in costum de baie la 50 de ani Cantareata este intro forma fizica de invidiat
Thalia, în costum de baie, la 50 de ani. Cântăreața este într-o formă fizică de invidiat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa solistă s-a afișat în urmă cu foarte puțină vreme în costum de baie, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani. Ședința foto a fost realizată în aer liber, imaginile făcând deliciul fanilor.

Thalia s-a pozat în toată splendoarea în costum de baie, artista fiind într-o formă fizică de invidiat. În plus, se bucură de un trup fără cusur datorită sportului.

ADVERTISEMENT

Vedeta, supranumită „regina telenovelelor”, are o piele fără riduri, nu are vergeturi, celulită sau alte imperfecțiuni. Picioarele lungi și tonifiate o arată ca o tânără de 20 de ani.

Thalia, în formă maximă la 50 de ani. Cum s-a pozat artista de ziua sa de naștere

Thalia strălucește la propriu și la figurat la vârsta de 50 de ani, asta pentru știe să se pună în valoare datorită ținutelor spectaculoase pe care le poartă.

ADVERTISEMENT

Costumele de baie, body-urile și rochiile mulate îi subliniază frumos linia corpului, actrița reușind să arate impecabil datorită unor reguli simple de care ține cont de ani de zile.

Cântăreața este foarte atentă la alimentație și face foarte multă mișcare, având același farmec ca în perioada în care putea fi urmărită în telenovele precum: „Marimar”, „Rosalinda” sau „Marria del Barrio”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Thalia demonstrează că nu și-a pierdut farmecul odată cu trecerea anilor și se bucură de o energie și o vitalitate ieșită din comun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Thalia (@thalia)

Thalia a împlinit 50 de ani. Ce le-a transmis solista fanilor săi

„La mulți ani mie! 50. Îmi trăiesc viața fără să țin cont de experiențele neplăcute, ci mai degrabă învățând din ele.

ADVERTISEMENT

Fără o relatare a valorii sociale sau economice a oamenilor, ci mai degrabă a sentimentului de pace, bucurie și afecțiune pe care îl simt când sunt alături de ei.

Indiferent de vârstă sau greutate, deoarece corpul meu nu este altceva decât vehiculul pe care îl conduce sufletul meu, astfel încât să se poată dezvolta pe acest plan.

Fără a ține cont de resentimente, invidii sau furie, deoarece atunci când le simți sau le primești și te agăți de ele, îți scurți calitatea vieții. Fără să socotesc vremurile în care am căzut, ci mai degrabă pe cele pe care le-am înviat”, a scris Thalia pe Instagram.

ADVERTISEMENT