News

The Weeknd, decizie radicală legat de cariera artistică. Ce nume va purta de acum înainte

The Weeknd, hotărâre majoră legat de domeniul profesional. Cum se va prezenta pe scenă celebrul artist de origine canadiană.
16.05.2023 | 14:24
The Weeknd decizie radicala legat de cariera artistica Ce nume va purta de acum inainte
The Weeknd, hotărâre majoră legat de domeniul profesional. Cum se va prezenta pe scenă celebrul artist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul star pop cunoscut pentru melodia Save the tears a luat o decizie radicală legat de cariera artistică. Ce nume va purta de acum înainte vedeta și ce planuri de viitor are. A făcut totul public în mediul virtual.

The Weeknd, hotărâre majoră legat de domeniul profesional. Cum se va prezenta pe scenă celebrul artist

The Weeknd a anunțat pe o rețea de socializare că a luat o hotărâre majoră legat de domeniul profesional. Celebrul artist a spus cum se va prezenta pe scenă de acum înainte, subliniind că vrea să înceapă un nou capitol.

ADVERTISEMENT

Concret, renumitul star pop vrea să renunțe la numele care i-a consacrat în industria muzicală și să revină la cel primit la naștere. Mai exact, cântărețul canadian va fi reprezentat de acum încolo ca și Abel Tesfaye.

Vedeta a luat această decizie după ce și-a întrebat fanii de pe Twitter dacă ar fi bine să facă această schimbare. Acest lucru se întâmpla în luna aprilie, tweet-ul său primind foarte multe aprecieri de la internauți.

ADVERTISEMENT

„ABEL cunoscut oficial sub numele de The Weeknd?”, scria atunci cântărețul. Trec printr-un drum cathartic în acest moment. Ajung într-un loc şi într-un moment în care mă pregătesc să închid capitolul The Weeknd”, a completat ulterior vedeta, conform Daily Mail.

„Voi continua să fac muzică, poate ca Abel, poate ca The Weeknd. Dar încă vreau să ucid The Weeknd. Și o voi face. În cele din urmă. Cu siguranță încerc să scap de acea piele și să renasc”, a mai spus The Weeknd.

ADVERTISEMENT

The Weeknd revine la numele din buletin

The Weeknd a mai anunțat că următorul său album va fi cel mai probabil ultimul care va purta semnătura actuală. Numele de scenă care l-a adus în lumina reflectoarelor a apărut după ce a renunțat la școală și a plecat de acasă fără să se mai întoarcă.

Acest lucru avea loc într-un weekend, artistul de 33 de ani declarând pentru W Magazine că a făcut și a spus tot ce putea să spună legat de numele de scenă din prezent. De-a lungul timpului a câștigat 4 premii Grammy.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a avut peste 45 de single-uri și albume de platină. Totodată, The Weeknd a reușit să doboare numeroase recorduri la nivel global, primele sale piese fiind încărcate pe Youtube la începutul anilor 2000.

ADVERTISEMENT