Life

Theo Rose a dat marea lovitură! Cu ce se ocupă în paralel cu muzica. Artista a primit felicitări

27.01.2021 | 17:23
Theo Rose a dat marea lovitura Cu ce se ocupa in paralel cu muzica Artista a primit felicitari
Theo Rose, una din cele mai de succes cântărețe din România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose a atins culmile succesului în muzică, însă vedeta nu se limitează doar la această artă! Cântăreața și-a anunțat fanii că a dat-o pe modă la modul cel mai serios, pregătind mari surprize pentru doamne și domnișoare!

Se pare că experiența de la Bravo, ai stil Celebrities i-a prins foarte bine oltencei, căci în fiecare săptămână aceasta va lansa câte un model de trening dintr-o colecție care îi poartă numele.

ADVERTISEMENT

Vestea a fost primită cu entuziasm de fani, aceștia felicitând-o că a ales să facă ceva și în acest domeniu, după ce a început să rupă toate topurile muzicale din România.

Theo Rose va lansa săptămânal haine pe gustul tuturor

„În următoarea perioadă, în fiecare MARȚI, lansez câte un model de trening în colaborare cu @hainedevis ♥️”, a scris Theo Rose pe Instagram în dreptul unui carusel cu primul model prezentat.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a reușit să câștige concursul de modă de la Kanal D, cântăreața se pare că a început să prindă gustul hainelor mai mult ca oricând, iar fanii ei abia așteaptă să comande hainele semnate de ea.

theo rose haine
Așa arată primul model de trening marca Theo Rose. Foto: Instagram

Succes colosal în muzică

Acesta ar putea fi al doilea domeniu în care Theo Rose să dea lovitura de grație, după ce a făcut ravagii în muzică cu melodiile sale, iar la cât de mulți susținători are, nu ar fi de mirare ca articolele ei vestimentare să se vândă ca pâinea caldă.

ADVERTISEMENT

Theo Rose este una din cele mai iubite vedete din România, ajungând într-un timp record la aproape 500.000 de urmăritori pe Instagram și un public numeros și pe rețeaua TikTok.

Printre cele mai de succes melodii ale tinerei oltence putem enumera „Poartă-mă în suflet, vară” (hit cu care a cucerit sezonul cald anul trecut), „Fără tine”, „Bravo lor, au stil țiganii”, „În locul meu” și „Când stelele cad”.

ADVERTISEMENT

Pe lângă concursul de la Kanal D, Theo Rose s-a făcut remarcată și la „Te cunosc de undeva”, în sezonul 9, cel câștigat de Liviu Teodorescu, unde tânăra artistă a ocupat locul trei în marea finală.

 

ADVERTISEMENT