Life
notix pixel id

Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care a acceptat să lucreze la PRO TV. Ce a spus despre „Vorbește lumea”

Theo Rose face parte din echipa „Vorbește lumea” de la PRO TV, iar proiectul în care a fost implicată reprezintă pentru ea o provocare frumoasă.
16.06.2021 | 18:30
Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care a acceptat să lucreze la PRO TV. Ce a spus despre „Vorbește lumea”
Theo Rose face parte din echipa Vorbește lumea de la PRO TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose este începând de luni, 14 iunie, una dintre prezențele-surpriză ale matinalului de la PRO TV prezentat de Gabriel Coveșeanu și până mai recent de Lora.

Cântăreața care a cucerit inimile tuturor cu melodiile sale este extrem de entuziasmată de echipa de la PRO. Are o părere extraordinară despre colegii ei, cu care s-a legat totul din prima platoul de la „Vorbește lumea”.

Tânăra a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK de ce a acceptat să lucreze în televiziune și cum se împacă noul proiect cu muzica.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, parte din echipa Vorbește lumea

Theo Rose nu se plânge de nimic, chiar dacă ultimele ei zile au fost o muncă fără oprire. Vedeta abia mai are timp de ea, dar asta nu o deranjează, ba chiar o ajută să se cunoască mai bine și să învețe cât mai mult.

Carismatica artistă ne-a mărturisit faptul că și-a dorit să facă parte din lumea televiziunii, că a atras-o mult această industrie, doar că nu a găsit proiectul potrivit până acum.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities a spus că principalul motiv pentru care a acceptat oferta de la PRO este calitatea emisiunii din care face parte.

Chiar dacă nu mai doarme cât ar trebui și este mereu băgată în priză, pentru ea este cel mai frumos moment al vieții de până acum. Spune că este cazul să profite de toate oportunitățile pe care i le scoate în față destinul.

ADVERTISEMENT

„Totul e la liber”

„Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte.

S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e aât de greu pe cât pare deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi.

ADVERTISEMENT

Suntem distribuiți cum trebuie și asta mă ajută. Intervievez artiști. Îmi dau cu părerea vizavi de subiecte. Totul e la liber.

Nu am simțit că m-a suprasolicitat emisiunea. Nu mă duc să mă plâng. E momentul să profit de această ocazie”, a declarat Theo Rose pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Echipa de la PRO FM și Theo Rose completează de luni, 14 iunie, echipa „Vorbește lumea” după plecarea neașteptată a Lorei. Din echipă mai fac parte și Viviana Sposub și Sore.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri