Life

Theo Rose confirmă că a fost afectată de un sindrom psihologic foarte periculos pentru sănătate: “Simt că am 36 de ani”

Theo Rose s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe probleme de sănătate. Pe lângă anxietate, artista a recunoscut că a avut o perioadă în care a ajuns la burnout.
16.03.2022 | 08:33
Theo Rose confirma ca a fost afectata de un sindrom psihologic foarte periculos pentru sanatate Simt ca am 36 de ani
Theo Rose a avut probleme grave de sănătate. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose nu a ascuns niciodată faptul că s-a confruntat de-a lungul timpului cu probleme de sănătate și a făcut terapie. Artista a vorbit în cadrul unui podcast despre perioada în care a fost afectată și de sindromul burnout.

Theo Rose confirmă că a fost afectată de un sindrom psihologic foarte periculos pentru sănătate: “Simt că am 36 de ani”

Cunoscuta cântăreață a trecut în urmă cu câteva luni printr-o perioadă foarte dificilă. La fel ca foarte multe alte vedete, aceasta spune că a fost afectată de un sindrom psihologic extrem de periculos, chiar dacă are doar 24 de ani. Sindromul burnout sau sindromul epuizării profesionale. Totul a început în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

“E greu spre imposibil să îți revii. Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât. S-a întâmplat vara trecută când aveam câte două cântări pe zi. Eram la Master Singer și aveam filmări toată ziua.

Apoi seara trebuia să plecăm spre Iași sau în altă parte. Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată. Nu e deloc relaxant. Ai puțin timp să te relaxezi în astfel de perioade.

ADVERTISEMENT

Acum, în ianuarie, februarie e altfel. E o perioadă în care ar trebui să te încarci”, a spus Theo Rose în podcastul Aproximativ discuții cu Gojira. 

Artista a recunoscut că toate încercările prin care a trecut au făcut-o să simtă că este mult mai bătrână.

ADVERTISEMENT

“Cred ca simt că am 35, 36 de ani. Am tras tare mult timp…și cum gândesc. Gândesc mult. Am ratat multe etape ale tinereții. Am luat în serios muzica de prea mică”, a mai spus aceasta.

Ce este sindromul de burnout

Burnout-ul este recunoscut oficial de Organizația Mondiala a Sănătății ca sindrom profesional asociat cu creșterea riscului de hipertensiune arteriala, flutter atrial, alte boli cardiovasculare, depresie și sinucidere.

ADVERTISEMENT

Acesta apare ca un răspuns prelungit la factorii de stres cronici interpersonali. Persoanele care suferă de burnout simt o stare de epuizare totală, sentimente de cinism și își pierd total energia și motivația.

ADVERTISEMENT
Tags: