Life

Theo Rose a rupt tăcerea. Adevărul despre jurizările de la Bravo, ai stil: „Despre Botezatu să nu mă întrebi nimic”

13.01.2021 | 11:57
Theo Rose a rupt tacerea Adevarul despre jurizarile de la Bravo ai stil Despre Botezatu sa nu ma intrebi nimic
ADVERTISEMENT

Theo Rose a rupt tăcerea despre competiția Bravo, ai stil Celebrities, pe care era să o câștige anul trecut. Cântăreața al cărei succes este unul răsunător în rândul tinerilor din România a vorbit pentru prima dată despre lucrurile pe care le-a simțit cu adevărat de-a lungul concursului de modă de la Kanal D.

Artista a mărturisit într-un vlog că are un respect deosebit pentru cei trei jurați, însă în legătură cu unul dintre ei nu are un feeling tocmai bun.

ADVERTISEMENT

Cu Raluca Bădulescu a legat chiar o prietenie frumoasă și este jurata de care s-a simțit cea mai apropiată pe parcursul lunilor de competiție, iar pentru Maurice are aceeași stimă și iubire.

Theo Rose, dezvăluiri despre Bravo, ai stil Celebrities. Cătălin Botezatu, în vizor

Cât despre Cătălin Botezatu, vedeta consideră că nu a fost corect în jurizarea pe care i-a făcut-o și ssusține acum, la o lună după încheierea concursului că i-a judecat ținutele pentru că avea ceva personal cu ea.

ADVERTISEMENT

„Maurice Munteanu locul 1, Raluca Bădulescu locul 1 și Cătălin Botezatu locul 3. Maurice Munteanu e un om cu cunoștințe nu doar în modă, de toate felurile, ne-a copleșit acolo, cu câtă cultură are omul acesta. E un om minunat despre care nu pot să spun decât de bine. Și pe Raluca Bădulescu aș fi pus-o tot pe locul 1, dar a trebuit să-i clasez.

Pe Raluca Bădulescu o iubesc extraordinar de tare. Între noi două o să fie întotdeauna o legătură, iar despre Cătălin Botezatu să nu mă întrebi nimic”, sunt declarațiile surprinzătoare făcute acum de Theo Rose.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că tatăl ei a fost extrem de mâhnit de cum o juriza Botezatu și i-a transmis vedetei să îi dea un mesaj creatorului de modă, unul care a stârnit hohote de râs în rândul internauților atunci când l-a făcut public.

Ce i-a transmis tatăl cântăreței creatorului de modă

„Tata, îți dai seama se uită la televizor. Eu am înțeles că poate nu i-o fi plăcut cum m-am descurcat eu în emisiune lui Cătălin, poate nu știu ce…n-am nimic, că nu trebuie să mă placă toată lumea. Știm deja…dar gândește-te la tata. Tată de fată se uită la o emisiune și-l vede pe ăla cum zice: Să știi că nu ești cine știe ce și dacă ești doar talentată, n-ai făcut nimic și ești și urâțică, mi-a zis o dată …

ADVERTISEMENT

Și gândește-te acum la tata, tată de fată orgolios, gelos, se uită la tv și vede pe unu că-i zice așa. Ia fii atent, mă duc acasă o dată și zice tata: Făi, să-i zici lui Botezatu ăla că mi-am comandat trei perechi de chiloți de la el doar ca să mă c*c în ei”, a completat râzând cântăreața.

Theo Rose a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Bravo, ai stil Celebrities și pentru foarte mulți rămâne câștigătoarea morală a ediției din 2020. A ajuns în marea finală cu Alexandra Ungureanu, în fața căreia a pierdut la milimetru, diferența de voturi dintre cele două fiind atât de mică încât la un moment dat au fost date la televoting cu 50%-50%.

 

ADVERTISEMENT