Life

În sfârșit, Theo Rose a spus de ce a refuzat colaborarea cu Kanal D: “Tot plecam nemulțumiți de acolo”

Theo Rose a dezvăluit în cadrul unui podcast motivul pentru care a decis să refuze colaborarea cu Kanal D. Artista ar fi trebuit să facă emisiunea prezentată în acest moment de Alexandra Ungureanu.
15.03.2022 | 07:29
In sfarsit Theo Rose a spus de ce a refuzat colaborarea cu Kanal D Tot plecam nemultumiti de acolo
Theo Rose a spus de ce a refuzat colaborarea cu Kanal D
ADVERTISEMENT

Theo Rose a făcut dezvăluiri despre emisiunea pe care ar fi trebuit să o realizeze la Radio Impuls. Aceasta a explicat de ce nu a reușit să ajungă la o înțelegere cu șefii Kanal D.

În sfârșit, Theo Rose a spus de ce a refuzat colaborarea cu Kanal D: “Tot plecam nemulțumiți de acolo”

Theo Rose a vorbit pentru prima dată în podcastul realizat de Gojira despre colaborarea pe care ar fi trebuit să o aibă cu Kanal D după ce a participat la Bravo, ai stil!. Artistei i s-a propus să realizeze o emisiune la Radio Impuls până în momentul în care i s-ar fi găsit un loc de prezentatoare la Kanal D.

ADVERTISEMENT

A dat mai multe probe și lucrurile păreau că merg foarte bine. Totuși, după mai multe discuții artista a refuzat oferta și a fost înlocuită cu Alexandra Ungureanu. Theo Rose spune că a luat această decizie din cauza banilor. 

“Cei de la Kanal D mi-au propus să-mi dea ceva de făcut pentru o perioadă, până ar fi avut un post liber pe TV. M-au chemat la niște probe, la Radio Impuls. Acolo m-au chemat să discutăm despre niște proiecte pe online și chiar au succes proiectele astea, niște emisiuni pe diferite teme, cum are Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT

Emisiunea aia trebuia s-o fac eu, ce face Alexandra Ungureanu acum.

Și m-au chemai la discuții, odată, de două ori de trei ori, singurul aspect la care nu ne înțelegeam erau banii. Dar nu că nu mă înțelegeam eu, el (n.r. managerul) nu se înțelegea.

Tot plecam nemulțumiți de acolo și nu înțelegeam. Ne spunea ‘Nimeni niciodată nu o să vă dea cât cereți’. Ca să ajung la Radio trebuia să mă trezesc la 4 dimineața, iar cu cântări și restul, m-ar fi distrus.”, a dezvăluit artista în podcastul lui Gojira.

ADVERTISEMENT

Nu după mult timp, artista a fost căutată de cei de la Pro Tv și a acceptat să facă parte pentru o perioadă din echipa emisiunii Vorbește Lumea.

Tags: