Life

Theo Rose, adevărul despre relația cu Bogdan de la Ploiești. Ce este, de fapt, între cei doi

30.04.2021 | 10:58
Theo Rose adevarul despre relatia cu Bogdan de la Ploiesti Ce este de fapt intre cei doi
Theo Rose, adevărul despre relația cu Bogdan de la Ploiești. Ce este, de fapt, între cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești apar destul de des împreună, fanii având impresia că formează un cuplu în viața reală, nu numai pe scenă. Cei doi artiști au spus care este, de fapt, relația lor și cum se înțeleg. 

Frumoasa cântăreață și manelistul au fost invitați recent în cadrul unei emisiuni TV unde au dat cărțile pe față și au vorbit deschis despre ce simt. Artistul susține că între ei nu este nimic amoros, ci relația lor este bazată numai pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a ținut să mai adauge că și ei au alimentat lucrurile până când și-au dat seama că le afectează poveștile de dragoste. Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, iar Bogdan de la Ploiești are la rândul lui iubită.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești sunt împreună? Care este adevărul

„După prima colaborare au tot existat născociri, oamenii și-au tot dorit să ne vadă tot timpul împreună. Noi nu vrem să insistăm pe treaba asta, să ne facem probleme în viața noastră personală.

ADVERTISEMENT

Eu n-am nevastă, am iubită, și ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun, nu vrem să avansăm în treaba asta pentru că nu e ajută”, a declarat Bogdan de la Ploiești în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

La rândul ei Theo Rose a mărturisit că apropierea de manelist a afectat-o pe plan personal. Cântăreața a dezvăluit că l-a prins pe iubitul ei, Alex Leonte, în timp ce citea mesajele de la urmăritorii de pe Instagram, care îi cereau să o lase în pace pe artistă.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost momentul în care frumoasa vedetă s-a gândit dacă să pună punct sau nu colaborării cu Bogdan de la Ploiești. Iată că acum au scos o nouă piesă împreună pentru a le oferi fanilor răspunsul despre adevărata natură a relației lor.

„După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat. Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar.

ADVERTISEMENT

Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut  mișto. 

După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa…dar asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex”, povestit Theo Rose în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT