Life

Theo Rose anulează sloganul emisiunii în care e jurată, înainte de finală: „La Vocea României nu contează doar vocea ca să câștigi”

Theo Rose a vorbit despre experiența de la Vocea României și cum a ajuns să obțină postul de jurată în concursul de la PRO TV.
23.12.2022 | 09:04
Theo Rose anuleaza sloganul emisiunii in care e jurata inainte de finala La Vocea Romaniei nu conteaza doar vocea ca sa castigi
Theo Rose, jurată la Vocea României. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose a vorbit sincer despre ce presupune, de fapt, show-ul Vocea României, unde împarte scaunul de jurată cu Smiley.

Theo Rose, adevărul despre Vocea României: „M-am dus într-o glumă la casting”

Cântăreața care joacă și în serialul „Clanul” de la PRO TV anulează chiar sloganul concursului de muzică, „Doar vocea contează”, a cărui finală e astăzi, 23 decembrie, de la 20:30. Vedeta a spus că trebuie să fim conștienți că există mai mulți factori care te pot face să câștigi acest show uriaș și că de cele mai multe ori vocea, oricât de puternică și de apreciată ar fi, nu te va duce departe!

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă prezența mea la Vocea e o validare a vocii mele. Vorbim de un show, pe lângă voce, la Vocea României doar vocea contează, însă niciodată nu e așa, știi, nu contează doar vocea nici ca să câștigi vocea, nici pentru a câștiga premiul cel mare. Nu contează vocea nici ca să fii în juriu. Eu m-am dus într-o glumă la casting”, a declarat Theo Rose în podcastul lui Radu Țibulcă.

Cântăreața a mai zis că la castingul pentru Vocea României a fost un sfert din industria muzicală, fără să dea nume, și se bucură că ea a reușit să le sufle scaunul. Focoasa șatenă e de părere că a reușit să obțină castingul pentru că a înțeles cel mai bine cu ce se mănâncă televiziunea, dincolo de rolul ei de pedagog în îndrumarea concurenților pe tehnică vocală.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a vorbit și despre cât de mult s-a maturizat de când e în lumina reflectoarelor, spunând că de când are propria ei trupă se simte responsabilă în primul rând pentru echipa ei, care are de mâncat o pâine.

„Știu că trebuie să răspund pentru ceea ce scot pe gură”

Vedeta mai susține că nu crede că succesul ei este un foc de paie… Asta având în vedere supraexpunerea în mai multe proiecte de televiziune, și nu numai. Frumoasa olteancă garantează că va face tot posibilul să se reinventeze dacă publicul se va îndepărta la un moment dat de ea.

ADVERTISEMENT

„M-am maturizat, că sunt multe responsabilități. Am mulți oameni după mine. Am ditamai trupa. Răspunzi cumva pentru oamenii ăștia și atunci nu-ți permiți să fii neserios. Nici nu poți să te gândești la munca asta ca fiind ceva pe termen scurt. Cred doar că o să găsesc tot timpul lucruri care să mă provoace. De terminat, nu cred că se va termina asta pentru mine. Nu mă văd făcând altceva.

Apar foarte mulți oameni care au un succes de moment, dar se întâmplă asta pentru că nu au fost pregătiți pentru asta și s-au trezit într-un punct în care au avut succes. Dacă muncești pentru asta de când ești mic, nu mai vezi succesul ca fiind sclipiciul. Știu că sunt oameni care mă urmăresc. Știu că trebuie să răspund pentru ceea ce scot pe gură. De multe a trebuit să-mi dau seama singură”, a mărturisit Theo Rose.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt o tipă a anturajelor”

Cât despre cât de sociabilă e și dacă îi place să fie înconjurată de oameni, Theo a spus următoarele: „Nu sunt o tipă a anturajelor. Sigur că suport mulți oameni. Eu mă opresc din om în om și când merg la mall. Oamenii au chestii să îți spună. Ai să râzi, și tu ai chestii să le spui.

Eu am niște prietenii vechi, sunt oameni în echipa mea, trupa, a doua mea familie, cu ei plec peste tot și ei îmi sunt alături”.

 

ADVERTISEMENT