Life

Theo Rose, contrariată de ce se întâmplă în emisiunea lui Denise Rifai: “Nu e mai logic așa?”

Theo Rose este contrariată de ce se întâmplă în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, “40 de întrebări”. Cântăreața și-a spus părerea pe rețelele sociale.
12.01.2022 | 19:34
Theo Rose contrariata de ce se intampla in emisiunea lui Denise Rifai Nu e mai logic asa
Theo Rose, contrariată de ce se întâmplă în emisiunea prezentată de Denise Rifai. Sursa foto : Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose și-a exprimat părerea despre felul în care Denise Rifai le pune invitaților ei din emisiunile cele 40 de întrebări.

Cântăreața este revoltată de faptul că prezentatoarea TV, înainte de a pune întrebarea, merge într-o anumită direcție. După aceea, întrebarea este cu totul alta și nici nu este directă, după cum a mai ținut să sublinieze cântăreața.

ADVERTISEMENT

Artista a declarat, pe rețelele sociale, că admiră foarte mult emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” și că urmărește fiecare ediție, dar nu poate înțelege de ce prezentatoarea nu întreabă direct anumite lucruri.

Theo Rose, contrariată de ce se întâmplă în emisiunea lui Denise Rifai

Theo Rose a vorbit despre modul în care Denise Rifai își construiește întrebările în emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cântăreața spune că Denise Rifai construiește întrebarea după o introducere a subiectului respectiv. Deși telespectatorii anticipează o anumită întrebare, prezentatoarea pune una diferită.

“Eu nu pot cu Denise Rifai, frate! Tot timpul mă bântuie o chestie! De exemplu, are invitatul în față și îi spune așa: ‘aș vrea să știu dacă încă mai credeți că strategia dumneavoastră de campanie a fost una inspirată’.

ADVERTISEMENT

Și apoi zice: ‘Urmează întrebarea…’ Și în capul meu e: Încă mai credeți că strategia dumneavoastră de campanie a fost una inspirată? Semnul întrebării!

Dar nu, ea întreabă altceva! ‘Cine v-a convins să defilați cu tancul la alegerile din 2008?’ Ce?? Păi dacă aia voiai să știi, de ce nu l-ai întrebat aia? De ce n-ai zis aia cu semnul întrebării la final.

ADVERTISEMENT

Îmi place tare emisiunea și o urmăresc, și mă uit la ea de când a început, de la primul episod. Ea se numește ’40 de întrebări’, dar gândiți-vă că la fiecare întrebare din toate cele 40 ale fiecărui episod eu fac același lucru!

Ea zice: ‘Aș vrea să știu de ce mama dumneavoastră v-a părăsit. Urmează întrebarea…’ și apoi ea zice: ‘Credeți că ați fost un copil…’

Nuu! Întreabă direct: ‘De ce te-a părăsit mă-ta?’ Nu e mai logic așa? Nu știu, nu pot să mă împac cu ideea asta!

Are logică ce face femeia acolo, că ea pune o întrebare construită pe baza unui exemplu concret, adică ea arată exact de ce vrea să știe lucrul ăla, nu vrea să știe așa, pentru niciun motiv, dar cum fac eu să mă opresc după ce zice ea?

‘Aș vrea să știu de ce v-a părăsit mama dumneavoastră. Urmează întrebarea…’ și în capul meu rulează, deși încerc de fiecare dată să nu se mai întâmple asta: ‘de ce v-a părăsit mama dumneavoastră?’ Deci, cum fac eu?!”, a spus Theo Rose pe rețelele sociale.

Denise Rifai, despre emisiunea 40 de întrebări

Denise Rifai a declarat că a avut parte și de surprize pe parcursul filmărilor pentru emisiunea de la Kanal D. Au existat situații în care invitatul respectiv a refuzat să răspundă la o întrebare, însă are acest drept.

“Au fost și surprize pentru mine în emisiuni, am avut invitați care au refuzat să răspundă la anumite întrebări, dar ei au acest drept prin puterea formatului.

Au mai existat situații când invitatul și-a rezervat dreptul de a suna pe cineva în timpul emisiunii, dar aceasta din urmă a fost o situație pe care am tratat-o cu umor și înțelegere.”, a declarat Denise Rifai pentru unica.ro.

Prezentatoarea este fericită că emisiunea a fost atât de bine primită de public și că oamenii au diverse păreri despre aceasta.

Au mai apărut și parodii ale emisiunii “40 de întrebări” pe YouTube, însă au fost pe placul vedetei și chiar au amuzat-o.

Denise Rifai consideră că cei care fac astfel de parodii au simțul umorului și sunt inteligenți.

“Am râs cu lacrimi urmărind anumite reinterpretări pe YouTube, chiar m-au amuzat. Cred că astfel de apariții au legătură și cu succesul emisiunii. În plus, sunt un om cu simțul umorului și îi apreciez pe acei creatori de conținut inteligenți.”, a mai spus vedeta de televiziune.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Fostă Miss România, acuzată de răpire în SUA. Scandal uriaș cu soțul american
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română