Life

Theo Rose, criticată de Iulia Albu: “În viață trebuie să întinzi mâna și să iei ce e al tău”

Cum a fost Theo Rose criticată de Iulia Albu. Criticul de modă a luat-o la roast pe cântăreață în cadrul unei emisiuni.
15.12.2022 | 20:32
Theo Rose criticata de Iulia Albu In viata trebuie sa intinzi mana si sa iei ce e al tau
Ce a spus Iulia Albu despre Theo Rose. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a luat mai multe vedete la roast, printre care și Theo Rose. Criticul de modă a făcut referire la viața profesională a artistei, dar și la cea personală.

Ce a spus Iulia Albu despre Theo Rose

Moderatoarea emisiunii Poliția Modei, de la Antena Stars, le-a luat la roast pe unele dintre cântărețele din România, printre care și Theo Rose, la Gala Premiilor Muzicale – iUmor.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a afirmat că actrița din serialul Clanul se bucură de o carieră de succes, dar că a “furat” multe dintre piesele sale de la cântăreții de manele.

De asemenea, fashion editor-ul a spus despre Theo Rose că a înlocuit-o și pe Andra pe scaunul juriului de la Vocea României, acolo unde face echipă cu Smiley pentru a-i antrena pe concurenți.

ADVERTISEMENT

Criticul de modă a făcut referire și la viața sentimentală a cântăreței, care este împreună cu Anghel Damian de câteva luni.

Regizorul serialului Clanul a fost iubitul Liei Bugnar timp de aproape nouă ani. După ce s-au despărțit, fostul actor din serialul Vlad a început relația cu Theo Rose.

ADVERTISEMENT

“Nu pot să arunc la gunoi tot repertoriul lui Theo Rose. Fata-i mișto. Cariera i-a luat avânt, are iubit nou. S-a dus tare! În viață trebuie să întinzi mâna și să iei ce e al tău.

Cum ar fi piesele de la maneliști, scaunul de la Andra, iubitul de la Lia Bugnar.”, a spus Iulia Albu la gala iUmor, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Delia, luată la roast de Iulia Albu

Iulia Albu s-a “legat” și de Delia Matache în cadrul emisiunii în care le-a luat la roast pe vedete.

Vedeta a făcut referire la faptul că artista nu își dorește copii și i-a transmis că “dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că îl facem împreună”.

De asemenea, Iulia Albu nu a uitat nici de Loredana Groxa în cadrul acestui roast. Cântăreața a susținut, de mai multe ori, că arată atât de tânără pentru că practică sport și meditație.

“Știu, Loredana a devenit o femeie superbă de la meditații. Făceam și eu în liceu, dar nu m-a ajutat la nimic. Nici măcar nu mi-au dispărut coșurile.”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT