Life

Theo Rose de la Bravo, ai stil l-a pus ”cu botul pe labe” pe Jador după ce a zis că e prea slabă pentru gusturile lui

14.12.2020 | 14:44
Theo Rose de la Bravo ai stil la pus cu botul pe labe pe Jador dupa ce a zis ca e prea slaba pentru gusturile lui
Theo Rose, replică de 5 stele pentru Jador, după ce a scris că e prea slabă pentru el. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose, marea favorită la premiul de la Bravo, ai stil, i-a răspuns lui Jador pe Instagram după ce acesta a fost întrebat dacă ar lua-o de nevastă. 

Manelistul a fost întrebat de un fan dacă i-ar plăcea o soție precum carismatică olteancă din concursul de modă de la Kanal D, iar acesta a spus că nu, că ar mai trebui să se îngrașe pentru a fi cu el.

ADVERTISEMENT

Postarea respectivă a ajuns la Theo Rose, care nu s-a putut abține și a comentat pe marginea reacției lui Jador, asigurându-l că nici el nu este genul ei.

Theo Rose, replică de zile mari pentru Jador: „Îi e frică organismului că mă iei de nevastă”

„Aaa, cred că de-aia nu mă îngraș eu deloc. Îi e frică organismului că dacă mă îngraș, mă iei de nevastă”, este lovitura de grație dată lui Jador.

ADVERTISEMENT

Theo Rose și Jador sunt doi dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, dacă nu chiar pe primul loc în topurile muzicale actuale.

Theo a devenit cunoscută în urma participării în concursul „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, pe care l-a și câștigat, iar Jador a devenit faimos după ce a apărut în primul sezon al reality-show-ului Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Cei doi au un succes muzical colosal și sunt printre ariștii care au crescut cel mai mult în perioada pandemiei de coronavirus.

theo rose
Comentariul savuros postat de Theo Rose, reacție la story-ul lUI Jador

Cântăreața, marea favorită pentru câștigarea concursului Bravo, ai stil

Atât Jador cât și artista au avut tot felul de colaborări, care mai de care mai neașteptate în ultimele luni, transformându-se în artiștii care au reușit să surprindă cel mai mult publicul românesc.

ADVERTISEMENT

Theo Rose este una din cele 6 finaliste al competiției Bravo, ai stil de la Kanal D, iar ultima gală va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie. Cântăreața se va lupta în finală cu Alexandra Ungureanu, Cristina Șișcanu, Andreea Tonciu, Oana Radu și Deea Codrea.

Pe majoritatea grupurilor dedicate emisiunii pe rețelele de socializare, Theo Rose iese câștigătoare în sondajele create de internauți.

ADVERTISEMENT