Life

Theo Rose de la Bravo, ai stil, la o licitație de bărbați într-o ținută neașteptată. Vedeta, complet schimbată

28.10.2020 | 17:30
Theo Rose de la Bravo ai stil la o licitatie de barbati intro tinuta neasteptata Vedeta complet schimbata
O nouă controversă la Bravo, ai stil! Celebrities. Favorita premiului I, criticată de colegele din platou. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose de la Bravo, ai stil are o apariție de zile mari în ediția din 28 octombrie a actualului sezon, iar povestea ei îi lasă pe toți cu gura căscată: merge să liciteze bărbați.

Cântăreața care a câștigat un sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 apare într-o ținută înflorată, acoperită din cap până în picioare, cu o perucă blondă și ochelari, complet atipic stilului ei de până acum.

ADVERTISEMENT

„Mă duc la o licitație de bărbați”, le spune Theo Rose juraților de la Bravo, ai stil Celebrities, iar Raluca Bădulescu reacționează imediat: „Cum? Stai că mi-a intrat o geană în ochi când am auzit”.

Theo Rose și celelalte fete de la Bravo, ai stil, apariții pestrițe

Nu este singura concurentă care va aborda un stil complet diferit în noua ediție a emisiunii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Pe blond s-a dat de la o vreme și bloggerița Deea Codrea, în timp ce Cristina Șișcanu va aborda un outfit spre zona urbană, cu o șapcă pe cap, ținuta nefiind pe placul lui Maurice Munteanu cel puțin.

În mijlocul conflictelor vor continua să fie cele două personaje controversate ale sezonului, Andreea Tonciu și recent intrata în concurs Roxana Nemeș.

ADVERTISEMENT

Marea finală va avea loc peste aproximativ două luni

Roxana va avea un schimb de replici cu Emy Alupei, ex-concurenta de la Survivor România, ultima pe lista rezervelor de la acest sezon.

Totodată, Maurice Munteanu va fi destul de aspru cu una dintre fete: „Una e să fii asumată și alta e să știi când să pui frână”.

ADVERTISEMENT

Concursul de modă difuzat de Kanal D a strâns numeroase celebrități anul acesta, iar dintre cele eliminate până acum le putem enumera pe Bianca Rus, Bianca Giurcanu, Raluca Tănase (jumătatea blondă a trupei Bambi) și partenera lui Bogdan Vlădău, Gina Chirilă.

Marea finală va avea loc la iarnă, edițiile fiind filmate în avans cu aproape două luni față de cele difuzate pe micul ecran acum.

ADVERTISEMENT