Life

Theo Rose, decizie radicală luată înainte să devină mamă. Ce vrea să facă împreună cu fiul său

Theo Rose, hotărâre majoră înainte să nască pentru prima oară. Artista a spus ce planuri are cu băiețelul său și al lui Anghel Damian.
28.04.2023 | 17:50
Theo Rose decizie radicala luata inainte sa devina mama Ce vrea sa faca impreuna cu fiul sau
Theo Rose, hotărâre majoră înainte să nască pentru prima oară. Artista a spus ce planuri are cu băiețelul său. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta gazdă a emisiunii Masked Singer România a luat o decizie radicală înainte să devină mamă. Ce vrea să facă împreună cu fiul său și al regizorului cu care se iubește de aproximativ un an, după separarea de Alex Leonte.

Theo Rose, hotărâre majoră înainte să nască pentru prima oară. Artista a spus ce planuri are cu băiețelul său

Theo Rose le-a mărturisit fanilor din mediul online că a luat o hotărâre majoră înainte să nască pentru prima oară. Artista a spus ce planuri are cu băiețelul său, subliniind că este foarte supărată că nu a ajuns la festivalul Beach Please.

ADVERTISEMENT

Evenimentul se desfășoară pe litoralul românesc, în stațiunea Costinești, în perioada 27 – 30 aprilie 2023. Cântăreața nu va performa anul acesta pentru că este însărcinată în 7 luni, dar anul viitor sigur va urca pe scenă.

Și nu singură, ci cu fiul său și al lui Anghel Damian. Actrița din serialul Clanul a mai adăugat că îl va purta în spate și nu va ezita să cânte trap cu micuțul său care este așteptat cu sufletul la gură de întreaga familie.

ADVERTISEMENT

„Cum e mă la Beach Please? Vă trăiți tinerețea, hă? Lasă că ajungeți voi ca mine (râde). La anul de nu voi cânta cu fiul meu în cârcă, trap cânt, trap, vin și când trap. M-am supărat (râde) că eu stau acasă cu burta mare, mănânc”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose, ședință foto incendiară

Theo Rose a realizat în urmă cu puțin timp o ședință foto incendiară, fiind însărcinată în 7 luni. Vedeta de la Pro TV nu și-a dorit neapărat să realizeze astfel de imagini, chiar dacă îi plac foarte mult la alte femei însărcinate.

ADVERTISEMENT

S-a gândit la toate înainte să devină mamă pentru prima oară și are deja numele pregătit. Micuțul care se va naște peste numai 2 luni va purta numele Sasha Ioan. În plus, cântăreața vrea să nască natural, nu prin cezariană.

„Am făcut niște poze îndrăznețe. Am râs cu ăștia la final pentru că eu nu am vrut să fac poze de gravidă, deși îmi place să văd la alte fete. Eu nu mă regăsesc pentru că eu nu sunt foarte elegantă.

ADVERTISEMENT

M-aș fi uitat la pozele alea și nu m-aș fi recunoscut. Și am zis că dacă tot fac chestia asta pentru mine, ori găsesc o idee îndrăzneață, ori nu mai fac deloc”, a spus Theo Rose la un moment dat în social media, scrie profm.ro.

ADVERTISEMENT