Life

Theo Rose, declaranții tranșante despre profesorii atacați de elevi: ”Nu mai există teama de consecințe”

Theo Rose, afirmații hotărâte despre cadrele didactice agresate de copii. Ce a mărturisit cântăreața despre aceste situații.
10.04.2023 | 11:48
Theo Rose declarantii transante despre profesorii atacati de elevi Nu mai exista teama de consecinte
Theo Rose, afirmații hotărâte despre cadrele didactice agresate de copii. Ce a mărturisit cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta antrenoare de la Vocea României a făcut declaranții tranșante despre profesorii atacați de elevi. Îndrăgita artistă este de părere că nu mai există teama de consecințe și că cei de la catedră nu au autoritate.

Theo Rose, afirmații hotărâte despre cadrele didactice agresate de copii. Ce a mărturisit cântăreața

Theo Rose nu a trecut cu vederea cazul profesoarei de japoneză înjunghiată de un elev și nici pe cel al unui cadru didactic din Prahova terorizat de mai mulți copii. Vedeta face afirmații ferme despre profesorii agresați în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la SuperStar România trage un semnal de alarmă și crede că elevii trebuie să fie aspru pedepsiți pentru astfel de comportamente. Actrița din serialul Clanul consideră că scăderea notei la purtare la 4 nu e de ajuns.

În felul acesta elevii sunt nevoiți să repete clasa. În plus, artista le cere urmăritorilor săi să se autoeduce pentru că întotdeauna vor existe consecințe pentru atitudinea și faptele lor, așa cum se întâmpla acum cu elevul de la liceul Ion Creangă.

ADVERTISEMENT

„Eu mă întreb ce se întâmplă cu ei acum, ei sunt posedați de diavol că e postul Paștelui și că suntem în apropiere de mare sărbătoare sau lucrurile astea se întâmplă oare frecvent în școli.

Noi habar nu aveam și nimeni nu zice și nimeni nu face nimic să le rezolve? Scădem nota la purtare! Este o problemă! Eu zic că nu mai există teama de consecințe, nu mai deosebim binele de rău, ne plângem că profesorii nu mai au autoritate.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, dacă au, ne ducem la școală și ne certăm cu ei că au atras atenția copilului nostru. M-am gândit doar să deschid subiectul, în cazul în care sunt elevi pe aici, printre urmăritorii mei.

Vreau să le spun să fie cu băgare de seamă și să se autoeduce dacă nu are cine altcineva să o facă, pentru că există consecințe”, le-a spus Theo Rose fanilor de pe Instagram, precizând că ar fi vrut să meargă la Biserică să se roage.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, răcită pentru a cincea oară

Theo Rose nu a ajuns, din păcate, în niciun lăcaș de cult în duminica Floriilor pentru că a răcit din nou. Cântăreața s-a îmbolnăvit pentru a cincea oară de când a rămas însărcinată cu primul ei copil și al lui Anghel Damian.

Frumoasa șatenă urmează să devină mamă peste 2 luni și este foarte nerăbdătoare să-și țină în brațe bebelușul. Vedeta de la Pro TV va aduce pe lume un băiețel pentru care are deja numele pregătit, Sasha Ioan.

ADVERTISEMENT