Life

Theo Rose, deranjată de bărbații care înșală: ”Se alege praful de noi ca nație”

Theo Rose, jenată de partenerii care nu sunt fideli. Ce părere are jurata de la Vocea României și de la ce a plecat discuția.
28.10.2022 | 11:47
Theo Rose deranjata de barbatii care insala Se alege praful de noi ca natie
Theo Rose, jenată de partenerii care nu sunt fideli. Ce părere are jurata de la Vocea României. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața și actrița din serialul Clanul a mărturisit că este deranjată de bărbații care înșală. Frumoasa șatenă a explicat cum vede lucrurile din acest punct de vedere, după ce a văzut pe TikTok o filmare de la o fată.

Theo Rose, jenată de partenerii care nu sunt fideli. Ce părere are jurata de la Vocea României

Theo Rose a abordat un subiect sensibil și a vorbit despre infidelitate. Vedeta a văzut ce se întâmplă în familiile cu copii atunci când se întâmplă acest lucru, considerând că oamenii nu se îndreaptă pe un drum bun.

ADVERTISEMENT

„Ia uite cum găsesc de vorbit cu voi. Mi-a apărut o gagică care a spus că bărbatul la bază este vânător și că e absolut normal să caute în timpul relației să mai meargă și la alte femei pentru că el are nevoie să mai diversifice.

Se sublinia acolo că ăla care nu înșală este un fătălău. Să zicem că toți bărbații înșală, deci toate suntem înșelate, și atunci de ce mai facem pe detectivele, de ce ne supărăm, de ce ne mai doare.

ADVERTISEMENT

Întrebarea mea în continuare e «Ce se întâmplă cu familia? Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!». Ăștia mici, ei asta văd pe internet, mulți nu au puterea să își selecteze informațiile.

Noi, cei care am crescut, pe noi ne interesează cum ne simțim noi și prea puțin de cei care vin după noi. Ei văd în noi modele. Se alege praful de noi ca nație, nu o să ne mai suporte pământul deloc”, a spus Theo Rose pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, discuție despre viitorul copiiilor

Theo Rose a discutat și despre viitorul copiilor din ziua de azi. Jurata de la Vocea României este de părere că aceștia vor avea probleme uriașe de ordin psihic atunci când vor ajunge la vârsta adultă.

Cântăreața subliniază încă o dată că trebuie să fim foarte atenți la acest aspect, chiar dacă „îndrăgosteala” va ține pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT
Tags: